Szekeres Viktor

Még egy előzetest kapott az új Csillagközi invázió-film

Nyáron kerül a közönség elé a Starship Troopers-sorozat negyedik, Invasion alcímet viselő epizódja, mely tíz évvel az első rész után fog játszódni.

Mint arról már korábban beszámoltunk, nyáron ismét láthatunk egy kis Csillagközi inváziót, erre pedig a Starship Troopers: Invasion legújabb előzetese emlékeztet minket. (A film címének lefordításával inkább nem próbálkozunk meg, hiszen igen valószínű, hogy nem Csillagközi invázió: Invázióra fogják keresztelni az illetékesek. A trailer Japánból érkezett, de ez nem ront az élvezeti értékén.


A látott képsorok alapján óvatosan akár azt is kijelenthetnénk, hogy az animációs film készítői jól fogták és idézik vissza meg az első film hangulatát. A Shinji Aramaki által rendezett film érdekessége, hogy az eredeti főszereplője, Casper Van Dien az egyik executive producere, s ő lesz Johnny Rico hangja is. Az eredetiből Carl Jenkins karaktere is vissza fog térni, a hangja pedig az első részben őt alakító Neil Patrick Harris lesz. A történet egy bogarak által elrohant Föderációs helyőrség segítségére siető űrhajóról fog szólni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Prof William #12
  Azt hiszem ez a japán pali csinálta a Halo rövidfilmek "The Package" című részét. Az kellemesen hangulatos és pörgős volt. Ha ezt meg tudja csinálni 1+ órában akkor jó lehet...

  Az eredeti meg...

  Az 1 zseniális. A 2 valami zárt helyen játszódó testrablós szutyokhorror. A 2010-es Maraduerre mintha össze akarták volna szedni magukat de az is rémgagyi lett... Mint írták lentebb siralmas hogy a 1997-es film CGI -je és díszlete mérföldekre veri a 2010-est.

  Még régebben volt egy animációs sorozat, az ahogy emlékszem jó volt. Ha ez a cgi hozza azt a szintet már megérte...
 • Zocsi #11
  Hát ez über sablonos és a gyomrom forog, hogy ilyen japánoid fiúmodellekkel van tele még ha cgi is... Átlagos vagy csúnya embereket miért nem modelleznek könyörgöm?
  Az első rész pedig nagy favorit, egyik kedvenc sci-fim a kilencvenes évekből. Imádtam, hogy nem veszi magát komolyan és közben még epikus is. Kár hogy nem írtak neki mélyebb univerzumot, bár a könyvet(-ket) nem olvastam...
  A folytatásokról no komment, VHS.
 • Zombee #10
  Az első részt 100M$-ból forgatták, viszont nem készült évekig, bár bőven szántak rá időt. A 2. részt egy hónap alatt vették fel 7 millióból, bár nem láttam, de el tudom képzelni, milyen film lehet. A 3. részre is sajnálták a pénzt, 9 millióból készült, ám Japánban moziba küldték, és hozott is 44 milliót, szóval az megtérült. Szerencsére senki sem hitte ettől a "sikertől" azt, hogy olcsó sci-fi akciólat kell gyártania. Ezt a bizonyos 3. részt megnéztem, de elég gagyi volt. Az elsőt imádom, a pont múlt héten sikerült is megvenni a DVD-t.
 • Al Ashrad #9
  Casper van Dien-nek is ez az egyetlen értelmes szerepe. Hatalmas sztár lehetett volna. :)
 • narumon #8
  Hát úgy, hogy az 1. az egy A kategóriás film a folytatások meg direkt videóra készült ZS kategóriásak. Azt is mondhatnám, hogy az egyiknek van normális költségvetése, a másiknak meg 1-2 millio dolcsi oszt ennyi.
 • Cef #7
  Hát nem mondanám, hogy eldobtam az agyam tőle, elég gyérnek tűnik, a szinkron meg egyenesen pocsék. Ha már Starship Troopers animációs filmet csinálnak, készíthettek volna egy remake-et, ami a regényre épül. Persze a filmeket többen ismerik, azoknak a folytatásaként könnyebb eladni (az első film nekem is nagyon bejött, csak nem sok köze van az igazi Starship Troopers-hez), de legalább a dizájnban meglépték a CGI adta lehetőségeket.
 • pokolfiu #6
  két oka volt:

  1., az első részt több évik forgatták, finomították, mire vászonra került, ellenben a folytatásokkal amik pár hónap alatt kerültek készre.
  2., maga a rendező egyenlő a minőséggel alapvetően... (Paul Verhoeven)
 • Wittgen #5
  Remélem jól fog sikerülni, én már ki vagyok éhezve egy jóféle animációs hentelős filmre.
 • Seth #4
  A félszem férfiasabb :D
 • globint #3
  Ohhh, az a sok technika....., aztán meg félszemű kötés, ugyan máááá, egy nyamvadt műszemet nem bírtak beültetni. Röhelyes.