Szekeres Viktor

A Dexter utolsó előtti szezonjának első előzetese

A Showtime elkezdte legnépszerűbb sorozata legújabb szezonjának reklámozását, bár az első idei Dexter-promóra még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy információdús lenne.

Miközben mi még mindig a Dexter 6. szezonjának magyar premierjére várunk, Amerikában nemsokára már a sorozat hetedik évada fog útjára indulni. Egész pontosan szeptember 30-ra tűzte ki a Showtime az új Dexter-részek premierjét - a csatorna legnézettebb, nagyjából 2 milliós átlagnézettséggel büszkélkedő szériája ismét a tavalyi szezon egyik nagy sikerével, a Homelanddel lesz párban sugározva.


Arról egyelőre még semmit sem tudni, hogy miről fog szólni a hetedik szezon, hogy egy fő rosszfiúra fog-e koncentrálni, vagy több kisebbre, de az jelen állás szerint biztosnak tűnik, hogy a hetedik és a már berendelt, vélhetően utolsó, nyolcadik évad sokkal jobban egymáshoz kapcsolódik majd, mint az előző szezonok. A 7. és 8. évadra egyébként a főszerepet játszó Michael C. Hall a legjobban fizetett sorozatszínésszé válik, hiszen megközelítőleg 1 millió dollárt fog kapni epizódonként, ötször annyit, mint a hatodik évadban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)