Szekeres Viktor

Felismerhetetlenné gyúrta magát a Lost sztárja

A Lost - Eltűntek főszereplője lesz a rosszfiú az Alex Cross című thrillerben. Matthew Fox a film jelenetképeinek tanúsága szerint elég komolyan kigyúrta magát.

Megjelentek a neten az első fotók a Summit Entertainment Alex Cross című filmjéből, melyek többek között a címszereplő Tyler Perry-t ábrázolják, de feltűnik rajtuk Rachel Nichols, Edward Burns, valamint a rosszfiút alakító Matthew Fox, aki úgy tűnik, hogy meglehetősen komolyan vette a filmre történő felkészülést, hiszen nem kicsit lefogyott és elég szálkásra gyúrta magát. (A többi képet itt lehet megnézni.) A hazai premierrel egyelőre még nem rendelkező filmet Amerikában október 26-án mutatják be és a fent említettek mellett még Jean Reno fog feltűnni benne kiemelt szerepben.


Akinek ismerős Alex Cross neve, azok vagy James Patterson regényeiből emlékezhetnek rá, vagy pedig a korábbi mozis adaptációkra, ugyanis az Alex Cross-t két másik film is megelőzte, mely a címszereplővel készült. 1997-ben A gyűjtő (Kiss The Girls) Amerikában 60 milliós bevételt ért el, majd 2001-ben A pók hálójában (Along Came A Spider) már egészen 74 millióig jutott, többek között az akkori főszereplőnek, Morgan Freemannek is köszönhetően.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • pokolfiu #7
  +1 hatalmas poén volt. :D
 • Chocho #6
  Hát nagyon nem...
 • AZTA #5
  pont olyan mint a Király Viktor kopaszon abba a klipben!
 • Kozma89 #4
  Szálkásabb mint egy egész kárászraj :-D

  Már a képek alapján látni, hogy hiteles lesz a pszichopata szerepében.

 • Jawarider #3
  hányinger, hogy őszinte legyek.
 • ktamas74 #2
  Megint egy hatásvadász, félrevezető cím!
  A kigyúrta magát kifejezést a tömegnövelés szinonimájaként szokták használni.
  Matt Fox pedig nem hogy nem hízott, hanem még fogyott is (az arcán lehet is látni). Egyszerűen egy szálkásító edzésprogrammal és étrenddel leadatták vele a zsírt.
  Köszönjük SG!
 • wraithLord #1
  Színész, ez a dolga.