Szekeres Viktor

Bejelentették A bosszúállók 2. részét

Lesz The Avengers 2. Igazolódott a papírforma, de erre a készítők is számítottak, hiszen Chris Hemsworth anno 3 Thor és 3 Bosszúállók-filmre írta alá szerződését.

A világ legkisebb meglepetéséről van szó, de mostantól hivatalosnak tekinthető a hír, miszerint a Disney elkészíti A bosszúállók, azaz a The Avengers második részét is. Mindezt Bob Iger, a Disney stúdió elnök-vezérigazgatója jelentette be: "A film siker és remek példája annak, hogy miért szeretjük annyira a Marvelt." - mondta, majd mindezt azzal egészítette ki, hogy nem csak A bosszúállók sikere hatalmas, hanem az ahhoz kapcsolódó járulékos és kísérő termékek, játékok iránt is meglepően nagy érdeklődés mutatkozott.

A bosszúállók Amerikában 207,5 milliós rekordhétvégével nyitott, amit azért is érdemes kiemelni, mert az előzetes becslések "csak" 200 milliót vártak. (Ezek a becslések az elmúlt évek filmes bevételeinek vasárnapi csökkenései alapján készülnek, s ez is jelzi, hogy mennyire kivételes teljesítményt nyújt a film.) A siker persze a nemzetközi színtéren is jókora: tíz nap alatt 475,8 millió dollár folyt be a mozik kasszájába, ezzel összesítésben már 700 millió dollár fölött jár A bosszúállók és Az éhezők viadala elé került az éves ranglistán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TéOeM #7
    90%,hogy 2015-ben jön a 2.része és lehet, hogy lesz majd egy újabb Hulk film is 2015-ben. Mivel 2 filmjük szokott lenni egy évben, így gondolom pár héttel hamarabb lesz majd a Hulk.
  • Szolnokboy1 #6
    hát a terv az volt h lemegy még egy kör solo film (iron man 3, thor 2, AC2 + egy új karatker filmje, ráadásul most már egy új Hulk film is esélyes) és csak utána jön az Avengers 2. Ez legkorábban is csak 2015-ben lehet.
  • Szemjuel #5
    plusz nem lenne rossz, ha a színészek is tartanák a jelenlegi "fiatalos" formájukat :D
  • csabipapo #4
    Ha az írókat és Joss Whedont,nem zavarják el,akkor jöjjön!!!!!
  • zoliii #3
    állítólag 2014-re tervezik és mivel siker a film így nem hiszem, hogy sokat fognak vele pöcsölni.max 2 évet kell még várnunk :D
  • TreDoR #2
    Jöhet.
  • Béka Benő #1
    No, de mikorra várható a The Avengers 2. ?
    2016 vagy 2017 tavasza ? Miért nem tudtak konkrét dátumot mondani ?
    Mert ez ezt így, ennyi erővel, akár 3 évvel később is bejelenthették volna...