Szekeres Viktor

Íme a magyar RTL II előzetese

A valóságshow-k, vetélkedők és a tévésorozatok kedvelőire hajt rá az RTL csoport új tévécsatornája, az RTL II, melynek produkcióit egy előzetes videó mutatja be.

Megérkezett hivatalos formában is az RTL-csoport október elsején induló kábelcsatornájának, az RTL II-nek a promóciós videója, mely bemutatja, hogy milyen műsorokra kell számítani nézőinek. Újdonságot természetesen nem tartalmaznak a képsorok, már eddig is tudni lehetett, hogy végre szemünk elé kerül az RTL Klub által már két éve dugdosott I Love Gjoni című randizós valóságshow, de folytatódik az RTL történetének egyik legnagyobb reality sikere is, a Szombat esti láz, mely hiába volt rettentő nézett, vagy vállalkozókedvű celebek híján (ezt nehéz elképzelni), vagy pedig a túlzott költségek miatt abbamaradt pár éve. A tervek szerint az RTL II egyik húzóműsora a napi Legyen ön is milliomos! lehet, mely ugyan az RTL Klubon leszerepelt, hiszen kikap a TV2-től, de egy kisebb csatorna nézettségét felhúzhatja.


Nem csak sajátgyártású produkciókkal fog támadni az RTL II, hanem Amerikából importált árucikkekkel, főleg sorozatokkal. A fenti videó alapján az már biztosra vehető, hogy olyan sorozatok debütálnak a frissen induló csatornán, mint az Elfelejtve, a Nagy svindli, az Életre-halálra és a Végső akarat, valamint az HBO Comedy-n már bemutatott az Egy rém modern család.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #19
    NovaTerra, tanulj egy kis pszichológiát, és aztán mondjál ilyeneket, hogy "erre van szükség"...
  • Zombee #18
    Ami az ilyen műsorokban lemegy (Fókusz, Napló, Magellán), végképp nem szabad készpénznek venni. Mikor a Naplóban riport volt Shrek magyar származásáról...
  • hammerjoe #17
    Bárcsak városi legenda lett volna, és nem szegénységi mutató!!
    De én még emlékszem a műsorra, asszem a Fókuszban volt anno....Mondjuk azok is híresen "igazmondó" banda!!
  • Seth #16
    "1, Rabszolgasors!! Pénzt gyűjtött a sok hülye, hogy "felszabadítsák" Isaurát!! A sok gyökér nem fogta fel, hogy ez csak egy film!!
    2, Esmeralda!! Szintén pénzt gyűjtöttek a szemműtétjére, hogy lásson! Megint csak nem fogta fel a sok gyökér, hogy ez egy film, és a valóságban nem vak a szereplő!!"


    Városi legenda
  • Johnye84 #15
    Az, hogy ezeket a gyerekek is nézik már a szülő felelőssége. Inkább azt mondanám, hogy a buta szülő felelőssége, mert az értelmesebbje nem fogja a gyerekét a tv elé ültetni az biztos
  • Johnye84 #14
    Komolyan nem értem, hogy miért háborogtok, ha úgysem nézitek. Azt lehet butítani, aki hagyja is magát. Nem kell ahoz semilyen tv műsor, hogy valaki buta legyen. (halkan megjegyzem, hogy énsem nézem ezeket, de nem is háborgok)
  • Annorax #13
  • hammerjoe #12
    Újabb sz*r, amit nem fogok nézni!
    De a magyarok hülyeségéről kár vitatkozni. Csak két példát említek:
    1, Rabszolgasors!! Pénzt gyűjtött a sok hülye, hogy "felszabadítsák" Isaurát!! A sok gyökér nem fogta fel, hogy ez csak egy film!!
    2, Esmeralda!! Szintén pénzt gyűjtöttek a szemműtétjére, hogy lásson! Megint csak nem fogta fel a sok gyökér, hogy ez egy film, és a valóságban nem vak a szereplő!!

    Na most ezek után mit várunk? Persze, hogy ott fog ülni a fél ország, és a szemeik nyaldossák majd a tv képernyőjét! Buzgón magukba "szívva" a "tudást". Aztán meg két mondatot nem tudnak értelmesen elmondani, ha kérdezik őket. Az erkölcsi mutatójuk meg valahol a béka segge alatt van vagy 1500m-el!
    Na az ilyenek fölött lehet uralkodni, és a sz*rt is kifacsarni belőlük!!
    Magyarország "én így szeretlek"!!
  • immovable #11
    Aki tv-t néz, sikeres ember nem lehet.
  • Laza #10
    És van annak értelme, hogy a nézőcsalogató táncolós, buzulós műsorokat átrakják a földfelszínen is országosan fogható csatornáról egy kábelre? Még a mostani extra csatornák többségét is csak digitálisan lehet fogni, az analóg csomagokban benne sincsenek.