Szekeres Viktor

Az új scifiben dinoszauruszok rohanják le Los Angelest

Egy dinoszauruszos katasztrófa-scifi keltette fel a Warner Bros. figyelmét, a stúdió gyorsan meg is vette az ötlet megfilmesítésének jogait, még mielőtt a konkurencia lecsapott volna rá.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. stúdió megvásárolta egy scifi ötletét - a film története szerint szabadon engedett dinoszauruszok lepnék el Los Angeles városát, ráadásul olyanok, amelyek viharos sebességgel tanulnak, fejlődnek és alkalmazkodnak. A forgatókönyvet saját ötletük alapján John Clisham és Mike Bayman fogja megírni. Érdekesség, hogy az íróduó eredetileg websorozatot kívánt készíteni mindebből, melyben forradalmi különleges effektusokkal keltették volna életre az ősállatokat.

A tervek szerint a film az egyik író, John Clisham rendezői bemutatkozását is jelentené, aki semmiképpen nem számít újoncnak a szakmában, hiszen már elég régóta dolgozik a James Cameron-féle Lightstorm Entertainmentnek, legutóbb például a Titanic 3D-sítésében vett részt. A történetről egyébként az alapszituáción, valamint a scifi műfajon kívül nem szivárgott ki semmi, így nem tudjuk, hogy mikor játszódik, vagy mi okozza a dinóinváziót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #2
    Ezt a filmet még a Jurassic Park 4.(3D) előtt meg kell lépnie a Warner Bros-nak ha kaszálni akar..
  • W B #1

    Dino Crisis illata van az egésznek.