Szekeres Viktor

Az RTL Klub új valóságshow-t készít őszre - itt az előzetes

A valóságshow-k rajongóinak ezúttal sem kell csalódnia az RTL Klubban, hiszen a legnézettebb hazai tévécsatorna ősszel új párkereső reality-vel fog jelentkezni.

Az RTL Klub akárcsak tavaly és tavalyelőtt, idén ősszel is meg fogja támogatni egy valóságshow-val a nagyszabású szombat esti reality-jét, az X-Faktort, hogy ne csak az énekespalántákról szóljon minden, ami a csatornával kapcsolatos. És a műfaj ismét párkeresés lesz, de Benkő Dániel és Alekosz (valamint az RTL II-re száműzött Delhusa Gjon) után ezúttal nem egy híres ember fog rátalálni szíve választottjára, hanem egy vagy több átlagember.


Ezek az átlagemberek a hazai gazdálkodók köréből fognak kikerülni, erre utal a reality címe is, a Házasodna a gazda. Ez a Farmer Wants A Wife elnevezésű formátumra fog épülni, melyet az RTL-esek magyar szájízre próbálnak alakítani, s ezúttal nem egy szívért való versengésről lesz szó, hanem több, a nézők által előzetesen kialakított pár életét követhetik majd figyelemmel a nézők. Az ősszel induló, vélhetően hetente jelentkező valóságshow műsorvezetője Lilu lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bandee1 #4
    Bocsánat, miféle igényt????
    Fordítva ülünk a lovon ember!

    Ők mutatják meg, mi az "igény"! Ők adják el ezeket nekün csillivilli köntösben, és sok helyen bizony nincs mit nézni, és ez még ingyen is van, a legolcsóbb szórakozás. Ezek a szennycsatornák, Tv2, RTL butították tovább ezt az országot a fingó valóságshow szereplőkkel. És mondok egy pozitív példát, hogy NINCS erre igény: Vágó István, Legyen Ön is Milliomos. Arra nem mondhatjuk, hogy értelmetlen, műveltségi vetélkedő volt, amire NAGY volt az igény, nagy volt a nézettség! Másik pozitív példa: MARADJ TALPON!
    Úgyhogy arról annyit, hogy az RTL az igényeket elégíti ki! NEM IGAZ! Igenis ők a hibásak ezért a szellemi, kultúrális pusztításért, amit az elmúlt tizenévben az országban műveltek!
  • Ferrer #3
    Nem a csatornát kell hibáztatni, ők csak egy igényt elégítenek ki, ez az igazán szomorú..
  • Qlimax #2
    Még egy baromság a sok bolond honfitársnak...
    Egyre jobban "imádom" ezt az országot.
  • morden #1
    Ah meglovagolja az RTL a vidék város ellentétet ...