Szekeres Viktor

Jön A majmok bolygója: Lázadás 2. része

A tavalyi nyár egyik legjobb és egyben egyik legsikeresebb filmje volt A majmok bolygója-előzménymozi. A váratlan sikert elérő alkotás folytatásának pedig nem tud ellenállni a gyártó stúdió.

A napokban megrendezésre került CinemaCon elnevezésű filmes rendezvényes nem csak egyes, várva várt, a jövőben bemutatásra kerülő filmek kaptak saját panelt, hanem a hollywoodi stúdiókra, illetve azok kínálatára általánosságban kíváncsiak is beülhettek egyes előadásokra információszerzés céljából. A panelt tartó stúdiók közül az egyik a 20th Century Fox volt, mely egyrészt részleteket mutatott be olyan filmekből, mint az Elrabolva 2, a Neighborhood Watch, a Parental Guidance és a Pi élete, másrészt pedig Tom Rothmannek, az egyik stúdió fejesnek köszönhetően pár információt is elhintett további projektekről.


Rothman legfontosabb híre talán az volt, hogy el fog készülni A majmok bolygója: Lázadás (Rise of the Planet of the Apes) második része, mégpedig meglehetősen hamar, azonban tovább részleteket (történet, rendező, szereplők) nem lehetett kihúzni belőle. Persze mindez nem meglepetés, hiszen a film a tavalyi nyár meglepetés sikere volt: Amerikában 177, a világ többi részén pedig 305 millió dollár bevételt hozott. A film forgatása leghamarabb mindenesetre csak ősszel kezdődhet, de erre csak akkor fog sor kerülni, ha 2013-as bemutatóban gondolkodnak a Foxnál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • tomboy013 #4
  Szerintem ez volt a legjobb Majmok bolygója film, remélem a folytatás is ilyen színvonalú lesz. Bár nekem a Tim Burton féle film is tetszett. A régiek viszont szerintem nagyon rosszak voltak. Talán még az első volt élvezhető de az utána következő részek számomra minősíthetetlenül rosszak voltak. Hangsúlyozom ez az én véleményem mielőtt valami okos kötekedni kezd :)
 • winnie #3
  lehet, hogy abból is, de ez tényleg szörnyen jól sikerült.
 • GAVI #2
  Ez jó? Végül is ahogy zuhan a színvonal *zarból is lehet arany:(
 • csabipapo #1
  Remélem lesz ugyan olyan jó,mint az első rész. Szerintem fantasztikus volt.