Szekeres Viktor

Ő lesz a gonosz Törpilla a Hupikék törpikék 2-ben

Nemsokára kezdődik a Hupikék törpikék második részének forgatása, s már egy új szereplőt találtak is a készítők, megtudhattuk ki lesz a gonosz Törpilla.

A The Hollywood Reporter információi szerint elsőként Christina Ricci írt alá "újoncként" a Hupikék törpikék (The Smurfs) című családi film második részére. Ricci szinkronhangként lesz jelen a filmben és Vexit fogja alakítani, aki Törpilla gonosz alteregója lesz.


A Hupikék törpikék második részét 2013. július 31-én tervezik bemutatni Amerikában, köszönhetően annak, hogy az első rész hatalmas siker lett: Amerikában 143, Amerikán kívül pedig 421 millió dollárt termelt. Arról egyelőre még nincs hivatalos információi, hogy visszatérnek-e az első rész színészei, illetve szinkronhangjai, de valószínűsíthető, hogy ez a helyzet, azaz megint a filmen fog dolgozni Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Katy Perry and George Lopez, miképp a rendező is Raja Gosnell lesz.

Ha maradnak a főszereplők, akkor a forgatás feltehetően heteken belül elkezdődik, hiszen Neil Patrick Harris és Jayma Mays is tévésorozatban szerepel augusztus és április között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sempron07 #4
    A második részeknek a leggyakoribb tulajdonságuk, amiről fel lehet őket ismerni, hogy van első részük. :))
  • dresden1 #3
    Gondolom azért kérdezte, mert megörült és eddig nem tudott róla.
  • donceleger #2
    Volt bizony! És nagyon kellemes is volt! Igazi család film!
    Mit kell ezen meglepődni? Ha nem tetszik, ne nézd! Ennyi!
  • csabipapo #1
    Ennek volt első része?O.o