Szekeres Viktor

Jön a Menekülés a Föld nevű bolygóról

Mára már elértünk arra a pontra, hogy a legtöbb hollywoodi stúdió beindította animáció filmes részlegét, s egyre másra kerülnek bemutatásra a számítógéppel rajzolt filmek és azok folytatásai. Azonban még mindig akadnak olyan stúdiók, amelyek nem kezdtek el nagyüzemben animációs filmeket gyártani.

A The Weinstein Company sajtóközleményben jelentette be, hogy 2013-ban négy animációs filmmel is megpróbálkozik, ami mindenképp merész tervnek tűnik, hiszen a stúdió eddigi legsikeresebb animációja, a PiROSSZka - A jó, a rossz, a farkas, MEGAnagyi is csak 50 millió dollár bevételt termelt Amerikában, a tavalyi második rész pedig ennek ötödét. Az egyik nagy premier ezek közül az Escape From Planet Earth című scifi lesz február 14-én. A nemsokára elkészülő filmnek már a szinkrongárdája is ismert (Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Brendan Fraser, James Gandolfini, Craig Robinson, Rob Corddry), a története pedig Scorch Supernováról, az űrhajósról szól, aki csapdába esik, amikor egy hírhedt és veszélyes idegen bolygóról érkrző segélyhívásra reagál.

A TWC további animációs premierjei között ott lesz a Leo The Lion 2013. augusztus 30-án, az október 25-re időzített The Trick Or Treaters, valamint a december hatodikára belőtt Santapprentice. A Leo The Lion egy fiatal, vegetáriánus oroszlánról fog szólni, akit fajtársai kiközösítenek, a The Trick Or Treaters egy halloweeni mese lesz, melyben fosztogató haramiákat fog elbűvölni egy árva kislány, míg a Santapprentice főhőse ugyancsak egy árva lesz, akit a nyugdíjba vonuló Télapó pótlására szemelnek ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KillerBlue #3
    Én szintén. Jó is lett volna.
  • Jawarider #2
    Azt hittem , hogy Snake Plissken menekül már megint....
  • Wolfi24 #1
    "Leo The Lion egy fiatal, vegetáriánus oroszlánról fog szólni, akit fajtársai kiközösítenek..."

    Hogy nekem erről miért a Cápamese ugrik be azt nem tudom. :)