Szekeres Viktor

Április egyik legnagyobb sporteseménye magyar adón is

A hónap - mások szerint az év, az évtized vagy az évszázad mérkőzését játsszák szombat este nyolc órától a Camp Nouban, s ezt itthon is meg lehet nézni a Sport1-en szombat este.

Április 21-én, szombaton 19:45 órától a Sport1-en jön a Barcelona-Real Madrid. A Sport Televízió jóvoltából ugyanis Magyarország is ott van azon több mint 200 ország között, amelyben élőben közvetítik a világ jelenlegi legnagyobb presztízsű párharcát, az El clásicót. Ráadásul a szombat esti derbin lesz egy mérkőzés a mérkőzésben is, hiszen a világsajtó már hetek óta hegyezi a Lionel Messi-Cristiano Ronaldo párharcot, nem alaptalanul. Csapataik mellett ők is halomra döntögették a rekordokat, és ha nem is ezen egy meccs alapján ítéljük meg futballkarrierjüket, mindenképpen jelzésértékű lesz, miként teljesítenek az elmúlt évek talán legjobban várt szuperrangadóján.

A Sport Televízió közleménye szerint egyetlen rezdülésről sem szeretne lemaradni, és nem csupán a helyszínről közvetíti a találkozót, de forgatócsoportot is küld Barcelonába. Farkas Norbert szerkesztő-riporter, valamint Vincze Ottó, a Fieszta állandó szakértője már a találkozó előtt is tudósít a Camp Nouból, a mérkőzés után, illetve az El clásicónak szentelt hétfői Fiesztában pedig exkluzív anyagokkal jelentkezik a helyszínről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • AZTA #5
  A hét elején leszerepelt mindkét csapat....
 • immovable #4
  Ez a "sport" tényleg csak pussy game.
 • donceleger #3
  Azért nézni is jó azt, főleg ha jó csapatok csapnak össze, ez meg klasszikus a javából!

  1. Amit írtál, az C. Ronaldo. Ez tény! Én nem is tartom nagyra, szerintem a színpadon több keresni valója van! Szerencsére rajta kívül lesz másik 21 játékos a pályán, akiket érdemes is nézni.

  2. Néha elkelne a videóbíró, állítólag az idei EB-n fog debütálni a rendszer. De erről nincs biztos információm.

  3. Hidd el, egy 0:0 is lehet jó meccs, míg egy 3:1 szar. Én láttam már ilyet is, nem is egyet. Persze helyzetekkel teli, kapufák, védések, szép mezőnyjáték kell hozzá. Ám tavaly volt 5:0 is a Barca javára, remélem most is gólzáporos összecsapás lesz!
 • Grodt #2
  tavaly, ha jól emlékszem minimum 4 el clasico volt. komolyan mondom oylan szinten felfújják ezt a meccset... ezért is nézek amerikai focit. ott legalább egy csapat egy évben a csoporttársain kívül csak 1szer találkozik a másikkal általában, és nincsenek így fel hájpolva a meccsek, amik aztán vagy 0-0al, vagy 100-0ra végződnek...
 • nlght #1
  Focit játszani érdemes haverokkal, nézni meg kínzás:

  1. A sok primadonna balettozik a pályán, ha valaki hozzáér a másikhoz, akkor mind2en rongybabaként csuklanak össze és sírva könyörögnek a bírónak, hogy adjon lapot a másik játékosnak... ez nem foci, hanem tragédia egy színpadon

  2. Nincs videobíró 2012-ben még mindig, amikor szinte az összes többi népszerű sportág alkalmazza

  3. Nem ritkák a 0-0 eredmények, most ha egy sportágban 90 perc után se szerzett pontot senki sem, az egy szar sportág, nem? Kéne valami szabálymódosítás, mert így bealszik a néző egy közvetítésen...