MTI

Már a YouTube-on is elérhetőek a kormány.hu videói

Elindult a kormany.hu YouTube-csatornája, így a kormányzati portál videói már a legnépszerűbb videomegosztó csatornán is megtekinthetőek, a kormányzati sajtótájékoztatókról szóló élő közvetítések pedig már regisztráció nélkül is követhetőek - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) sajtóosztálya.

A KIM közleménye szerint a kormany.hu YouTube-on indított csatornája a http://www.youtube.com/user/kormanyhu/feed linken érhető el. A KIM felidézi, hogy az egyre bővülő szolgáltatásokat nyújtó kormányzati hírportál 2011-ben indult, amikor mintegy ötszáz korábbi kormányzati weblapot váltott fel.

A közlemény szerint a kormany.hu-n a tárcaközlemények mellett videoriportok, fotógalériák, magyar és angol hírlevélküldési szolgáltatás, tematikus aloldalak segítik a látogatókat a kormányzati hírek követésében. A portál gyengén látókat segítő, illetve angol nyelvű verzióban is megtekinthető. A honlapról a kormányzati politikához kapcsolódó háttéranyagok, stratégiák is letölthetőek, például olyan fontos témákban, mint az árfolyamgát vagy a bérkompenzáció - írták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)