SG.hu

Limitált Dell notebook SIMS rajongóknak

A számítógépes, mobil és közösségi játékok világszerte hódítanak. Az egyik legnépszerűbb számítógépes játék, a SIMS több millió rajongót mondhat magáénak. A Dell épp ezért egyedi notebookkal jelentkezik a hazai SIMS rajongóknak.

A Dell SIMS csomagja a Dell Inspiron 15R cserélhető fekete színű fedlapja mellé egy limitált szériás SIMS fedlapot tartalmaz és persze SIMS 3 játékszoftvert. Hogy a számítógép is a SIMS világában éljen a standard Microsoft image helyett egyedi, jópofa SIMS image köszönt minket bekapcsoláskor. A Dell csomaghoz mindezek mellé Vodafone mobilinternet csomag tartozik.


A The Sims 3 arra épül, mint amelyre az elődjeik: életszimuláció. A The Sims 3 nyitott végű, nincs meghatározott célja. A The Sims 3 legnagyobb újdonsága, a város teljesen nyitott, és mindent látunk. A játékosok végre nincsenek lekorlátolva egyetlen telekre, most már számunkra minden nyitott. A játékban a napszakok realisztikusabbak. A simek már mesterséges intelligenciával rendelkeznek, azaz a szomszédban élő simek is élik a mindennapjaikat saját simeink mellett, ellentétben a széria előző sorozataihoz képest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!