Szekeres Viktor

Botrányos sorozat kerül a magyar képernyőkre

Az amerikai sorozatokban előszeretettel segítenek a hősök a szegényeken és rászorulókon, azonban akad olyan sorozat is, ahol a befolyásos elit tagjai kapnak segítséget.

Május nyolcadikán 21 óra 20 perckor debütál Magyarországon, a Universal Channel műsorán a Botrány című politikai sorozat. Az eredetileg Scandal címre hallgató széria Amerikában is csak a napokban debütált, tehát ismét egy viszonylag gyors hazai sorozatbemutatóval gazdagodhattunk. A széria Washingtonban játszódik (a forgatás persze Los Angelesben zajlott...) és egy, a felső tízezer krízishelyzeteit elhárító csoportról szól szól, azok munkájáról és persze némiképp magánéletéről.


Idővel persze lehet, hogy a magánélet jóval hangsúlyosabb lesz, hiszen a Botrány egyik készítője az a Shonda Rhimes, aki A Grace klinika című orvosos, enyhén szappanoperás sorozattal ért el hatalmas sikert. Remélhetőleg ez azért nem azt fogja jelenteni, hogy csak a válságmenedzser csapat szerelmi életéről fognak kiderülni dolgok és valamennyire belepillanthatunk abba a munkába is, amit végeznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #2
    Na ja :) Minden a kattintásról szól... de hiába, adblock rulez.
    Az SG mondjuk ettől még szerintem kapja a pénzt, a hirdetőket meg lesza.. :)
  • davidka003 #1
    Szeretem az ilyen szép cikk címeket.