Szekeres Viktor

Mel Gibson akciófilmben tér vissza - itt a magyar előzetes

Nem nagyon jön össze mostanában az élet Mel Gibsonnak, hiszen 2004 óta csak két filmben játszott - az egyik gyenge volt, a másik bukott. Legújabb főszerepe ráadásul Amerikában csak a tévéig jut el.

Mel Gibsonra eléggé rájár a rúd mostanában, hiszen a 2004 után hat éves filmezési szünetet tartó színész egy pocsék feldolgozásban (A sötétség határán - kritikánk itt) tért vissza, majd készített egy remek filmet (A hódkóros), amit azonban a színész botrányai miatt senki nem nézett meg. Legújabb filmjét, a Börtönregényt (Get The Gringo) már bemutatták pár keleti országban, Amerikában viszont csak május elsejétől, itthon pedig júniusban lesz látható, de az előzetest már most megnézhetjük.


Az amerikai premier "érdekessége", hogy elkerüli a mozikat és video-on-demand formátumban kerül bemutatásra a DirecTv hálózatán: a nézők 10,99 dollárért nézhetik meg az eredetileg a How I Spent My Summer Vacation címen futó akciófilmet. A Visszavágó főhősére meglehetősen hasonlító, névtelen sofőrt alakító Gibson a történet szerint Mexikóban börtönbe kerül, ahol egy 9 éves fiú "veszi pártfogásába", s tanítja meg a túlélésre. Gibson mellett még olyan színészek lesznek láthatóak a Börtönregényben, mint Peter Stormare, Dean Norris, Bob Gunton, Scott Cohen, Patrick Bauchau, Kevin Hernandez és Stephanie Lemelin.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • andrejfej #4
    nem tudom mennyire csesztek ki vele, szerintem a pénze meglesz így is, a mozik meg.. hát nem keresnek rajta.
  • Wittgen #3
    Hmmm, elég jó, kár, hogy ezzel sem fog visszatérni, hisz a fentiek szerint hálivúd nem bocsátott meg Gibson-nak, és a mozik nem tűzik (vagy nem merik?) már vászonra a filmjét.
  • Zombee #2
    Ez tényleg jónak tűnik. Ideje lenne már, hogy összekapja magát.
  • bcrics #1
    Háh, nagyon jó, John Abruzzi már Michael Scofieldnak is lecsapta 2 lábujját, és most szeginy Gibsonnak is:))
    Hullajó, tetszik.