Szekeres Viktor

A VIASAT3-ra jön a legsikeresebb új amerikai sorozat - itt az előzetes

Heti 15 millió néző gondolja úgy Amerikában, hogy a Person of Interest jó sorozat. Itthon a VIASAT3 már akkor is örülni fog, ha 2-300 ezren gondolják ugyanezt tavasszal.

Itthon a VIASAT3 csapott le először a Person of Interest című krimisorozatra, melyet tavasszal be is mutat a csatorna A Célszemély címmel, s ezen premiert beharangozandó egy promó fel is került a netre - igaz teaser lévén ebből nem sok derül ki a szériáról. Arról a szériáról, melyet ősszel mutattak be Amerikában, s a csalódást keltő premier óta mára már elmondható, hogy sikeres, hétről-hétre 15 millióan követik figyelemmel, s így nem csak az újoncsorozatok legnézettebbje, hanem az összes sorozatot nézve is előkelő helyen áll a nézettségi toplistán.


A Célszemély főszereplői Michael Emerson, Jim Caviezel, Taraji P. Henson és Kevin Chapman. A történet egy milliárdos és egy egykori különleges osztagos katona különös társulásáról szól. Előbbi pár éve a kormánynak kifejlesztett egy olyan gépet, mely segít megelőzni a terrorakciókat, azonban e masina nem csak a nagyobb összeesküvéseket jelzi előre, hanem az egy embert érintő erőszakos bűncselekményeket is. A duó ezeket próbálja megakadályozni a gép által kidobott társadalombiztosítási szám alapján elindulva. A gond az, hogy előre sosem tudják, hogy a társadalombiztosítási szám tulajdonosa áldozat lesz-e, vagy éppen tettes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #6
    senki sem írta, hogy abból készült volna.
  • nlght #5
    Nem is tudtam h PKD regényből készült, amúgy nekem is kedvenc lett.
  • bmw #4
    Nagyon jo sorozat, mindenkinek csak ajanlani tudom!!! A legjobbak koze tartozik!
  • Kindred Blades #3
    Philip K Dick regényeiből meríteni soha nem szégyen, bele fogok nézni, hátha valami jó móka sül ki belőle.
  • Brati #2
    Pedig azt hittem, hogy a Showtime-os Shameless-ről ír majd :) Na mindegy, de azért egy The Walking Dead-et is szívesen elnéznék valamelyik hazai csatornán. Talán majd az HBO berendeli.