Szekeres Viktor

Új magyar krimi websorozat indul

Újabb magyar websorozat indulásáról adhatunk hírt, s valószínűleg a Téves hívás csak első lesz a sorban, hiszen idén még féltucat hasonló szerkezetű széria várható.

A mai világban egyre népszerűbbek az internetre készülő sorozatok, ezért a Reginafilm filmstúdió is előrukkolt egy fiataloknak szóló websorozattal a Téves hívással. A sorozatot rendezőként Kámán Albert jegyzi, főszerepben pedig Szabó-Kasornya Dávid látható, aki írója is a webszériának. A Téves hívás egy a médiába bekerült fiú Dani történetét meséli el, mindez szatirikus krimi köntösben. Az alkotók ezzel a nem átlagos módszerrel igyekeznek megmutatni milyen kemény is a média világa belülről, és milyen nehéz is annak, aki híres "sztár" szeretne lenni.


A sorozat szereplőgárdájának fiataljai három nagy színészképzőből (Bánfalvy Ágnes Nemzetközi Színészképző Iskola, Gór Nagy Mária Színitanoda, Földessy Margit Dráma és Színjáték Stúdió) kerültek ki, az idősebb korosztályt pedig profi színészek képviselik, de feltűnik a történetben pár manapság népszerű celeb is. A Téves hívásról tovább információk a sorozat Facebook oldalán találhatóak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hapho #2
    Zene: Magix Music Maker. :)
  • endrev #1
    Alakul ez, de fel kéne már nőni..