Szekeres Viktor

Animációs scifi-sorozatból lesz élőszereplős mozifilm

Manapság igen sikeresek az animációs tévésorozatok élőszereplős verziói, így nem csoda, ha egy újabb projekt került egy lépéssel az elkészüléshez. Ezúttal a scifi műfajában.

A Variety információi szerint végre valami megmozdulni látszik a Jetson család (The Jetsons) mozis adaptációjával kapcsolatban. Már meglehetősen régen szóba került, hogy a Warner Bros. feldolgozná élőszereplős film formájában a népszerű Hanna-Barbera-sorozatot, de jó pár évig hallgatás övezte a projektet. Most azonban a lap úgy tudja, hogy a stúdió felfogadta Van Robichaux-t és Evan Sussert, hogy írja át a filmhez készült első forgatókönyvet.

A több mint tíz éve készülő szkript legutolsó verzióját Adam F. Goldberg írta, s a sztori gyakori változásai miatt azt sem nagyon lehet tudni, hogy miről szólna a film, mindössze annyi vehető biztosra, hogy a történet középpontjában a címbéli família állna, azaz George, Jane, Judy és Elroy Jetson. Ha lesz is Jetson-mozifilm, akkor leghamarabb csak 2013-ban, ami azt jelenti, hogy a készítők legmaradnak egy jeles évfordulóról, hiszen az animációs sorozat 50 éve, 1962-ben debütált-

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Thunderbirds sorozat élőszereplős?
    Soha, animációs film volt, igaz bábok voltak benne.

    Mondom, a maga kategóriájában nézhető volt a mozifilm, persze ez a kategória kb. a családi mozidélután diznivel.

    A Frédibéni tényleg nézhető volt, a Szkubitól elijesztett a kritika, meg hogy a rajzfilmtől is sikítófrászt kaptam, szal az nálam kimaradt.
    Hupikék dettó, abban mindig annak a csoffadt macskának drukkoltam, de állandóan frusztrált voltam emiatt, mert mindig elcsépelték.
  • Zombee #3
    Az eleve élőszereplős volt, ráadásul szerintem nem túl közismert. A film 4-es imdb átlaga mindenesetre beszédes, vagy simán szar volt a film, jobb esetben szórakoztató trash, amit a legtöbben nem értékelnek. Én az elsőre tippelek.

    Félek, ebből is szar film lesz, mint a többi Hanna-Barbera meséből. Az első Flintstones még elment, de a Scooby Doo és a Maci Laci fos, a Hupikék törpikékről nem is beszélve.
  • NEXUS6 #2
    A Thunderbirds mozi szerintem egész jó volt a maga kategóriájában.

    Remélem, egy hasonlót összetudnak hozni.
  • brueni #1
    én tom&jerry-t akarok élőszereplősben...