Szekeres Viktor

Már készül az élőszereplős Ben 10-mozifilm

Örülhetnek a scifi-rajongó kisgyerekek, hiszen elkészül a Ben 10 című tévés scifi animációs sorozat élőszereplős mozis változata, mely valószínűleg überelni fogja a korábbi feldolgozásokat.

A Variety információi szerint már olyannyira biztosra vehető a Ben 10 című Cartoon Network-sorozatból készítendő élőszereplős mozifilm eljövetele, hogy a gyártó Silver Pictures már forgatókönyvírót is szerződtetett a produkcióhoz. Ő nem más, mint Albert Torres, akinek eddig egy szkriptjéből, a Itt járt Henry Pool-ból lett mozifilm, bár ő a tervezett élőszereplős Akira-mozifilm egyik írója is.


A Ben 10: Race Against Time és a Ben 10: Alien Swarm című élőszereplős tévéfilmeket mindenféle kapocs nélkül követő mozifilmnek egyelőre még nincs forgalmazója, de a lap forrásai szerint nagy valószínűséggel a Warner Bros. fogja bemutatni a scifit, többek között a Silver Pictures-szel való remek kapcsolatának köszönhetően. A Ben 10 története egyébként egy fiúcskáról, bizonyos Ben Tennysonról szól, aki egy Omnitrix nevű, kesztyűszerű szerkezetnek köszönhetően képes tíz különféle idegen faj külsejét magára ölteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #5
    amúgy régen néztem, nincs olyan rossz storyja. Most annyira nem különbözik egy ilyenből készült film, mint egy anime-ből szerintem.
  • Magoo #3
    Unokaocsem ki fog ugrani a borebol.
    Apropo, az utolso bejegyzesbe csak en keveredtem bele kb 6szor?
  • sad1976 #2
    "Már készül az élőszereplős Ben 10-mozifilm" minek?
  • brueni #1
    dejó
    gyerekem meg lesz őrülve érte...