Ötvös Tibor

Az első Test Drive: Ferrari képek

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Test Drive sorozat kap egy mellékágat.

A Need for Speed széria anno a Porschet, a Test Drive most a Ferrarit pécézte ki magának és eme autómárka történetét mutatja majd be egy külön játékban. A Test Drive: Ferrari címet kapott alkotásban a kultikus márka összes eddig megjelent típusát vezethetjük.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztéssel a pletykák szerint a Need for Speed: Shift sorozatot készítő Slightly Mad Studios lett megbízva, de ezt hivatalos forrásból még nem erősítették meg. A játék egyébként márciusban már meg is jelenik, szóval hamarosan mozgásban is láthatjuk az alkotást - ma még csak képeket tudunk mutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • BalanceArt #7
  A TDU1-gyel két évig játszottam. Imádtam, mert nagyon jó játékosközösség alakult ki körülötte. Aztán jött a TDU2 és mindent elrontottak benne, amiért az elsőt szeretni lehetett, kivéve a grafikai részt, illetve a napszak és időjárás váltást. Azok tényleg jól sikerültek, de ez minden.
  Az autók fizikája és irányíthatósága egyszerűen nevetséges, még arcade szinten sem élvezhető. Lassan egyetlen ismerősöm sem játszik már vele: vagy visszatértek a TDU1-hez, vagy végleg abbahagyták. És ennek a résznek kellett volna a közösségi részt erősítenie a játékosok között...
 • ZarqEon #6
  Szerintem aki szimulátorozik, az... szimulátorozik:), és még ha ferrari buzi, akkor is maxium rossz szájízzel fogja venni ezt a játékot, ha nem tudja nyújtani egy valódi szimulátor színvonalát.
  Én személy szerint amúgy örülnék neki, ha a játék fizikai modellje megütné egy szimulátor szintjét, bár nem vagyok oda a ferrarikért.
  A TDU2 kettő óriási csalódás volt:(
 • SuperCharger #5
  Egyáltalán nem. Ugyanazt a réteget fogja vonzani, aki Forzázik, GT-zik, vagy akár PGR-ezik. Volt már csak Ferrari-s játék régebben is PS2-re.
 • fery02 #4
  Ebben úgy látom versenypályák lesznek csak. Pedig érdekelt volna egy új "Porsche Unleashed". :/
 • lestyanrobi #3
  Szerintem csak azt fogja érdekelni a játék, aki elég mélyen autóbzi. Azok meg szerintem nagyrészt a szimulátorokat szeretik jobban, szóval reméljük hogy a fejlesztők teljesen elfelejtik ezt a tdu2 dolgot, még az elsőnek is sokkal jobb volt az irányítása, mint a másodiknak (ebből a szemszögből nézve). Én az utóbbit csak néhány óráig bírtam.
  Egyébként engem annyira nem érdekelnek a ferrarik (csak néhánynak az formáját imádom). Viszont a játék maga nagyon érdekelne.

  Wlanseraf: Csak ezért kéne több ilyen játék :)
 • Wlanseraf #2
  rF2-be jók lesznek a modelek:)
 • ZarqEon #1
  Ha olyan remek lesz a fizikai motor mint a test drive unlimited 2-ben, akkor kár egyáltalán nekifogni a fejlesztésnek.