Ötvös Tibor

2011 legszexisebb játékai

Az idei évben is akadtak polgárpukkasztó alkotások, melyek azonban most nem valami terrorista cselekménnyel sokkolták az anti-játékosokat, hanem leginkább szexuális tartalmú játékmenettel próbálkoztak.

Az év legkellemesebb meglepetése és egyben legszexuálisabb alkotása a Catherine volt, mely kimondottan az erotikát helyezte a középpontba. A játék hőse Vincent, aki boldogan él barátnője, Katherine oldalán, ám egy átbulizott éjszaka után egy Catherine nevű szőke dámon mellett ébred és ettől kezdve éjszakánként rémálmok gyötrik, melyben épp utóbbi hölgyemény a főszereplő. Az álmokban minden alkalommal a kijáratot kell megkeresnünk, de az odavezető úton egyre jobban nehezedő logikai feladványokat kell megoldanunk.



Ugyancsak fontos szerepet kapott az erotika a The Witcher 2: Assassins of Kings című akció-RPG-ben, mely a középkori világhoz mű maradt, így mindenfelé melleket és félmeztelen (vagy teljesen meztelen) embereket láthatunk. A szex is jelen van, melyet sikerült nagyon érzékletesen ábrázolni a készítőknek. Mellékes szereplőként, de a Dragon Age II-ben is jelen van az erotika, hiszen - ahogy a Mass Effectben - meghódíthatjuk akár azonos nemű csapattársunkat is a történet során.

Az L.A. Noire szintén a korhűség és a témához való viszonyulás miatt ábrázolja az erotikát - már akinek erotikus, ha egy félmeztelen női hullát lát a képernyőn. Mindenesetre a bűntények helyszínein számos ilyen dolog várt ránk és, ha csak átvitt értelemben is, de mégis jelen volt a szex a programban.



A végére marad a Duke Nukem Forever, mely bizony már a történet miatt is fontos szereplője a listának. Hősünkön ugyanis épp könnyített két szexis iskoláslány, mire megjelennek a gonosz földönkívüliek és elrabolják őket. Duke ezt nem hagyhatja annyiban és elindul, hogy visszaszerezze őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)