Szekeres Viktor

Az Égig érő paszuly élőszereplős feldolgozása lesz a nyár egyik látványfilmje - itt az előzetes

Bryan Singer rendező nyáron egy fantasy-vel, a Jack The Giant Killerrel próbálja meg nézők hadát mozikba csábítani. Ráadásul a történet egyes elemei számunkra is ismerősek lehetnek.

Megérkezett a Jack the Giant Killer első előzetese az iTunes Trailers jóvoltából. A Bryan Singer (X-Men 1-2, Superman visszatér, Valkűr) által rendezett fantasy-t június 15-én fogják bemutatni Amerikában 3D-ben, 2D-ben és IMAX 3D-ben. A film főbb szereplői között pedig olyan színészeket láthatunk, mint Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson és Ewan McGregor.


A Jack The Giant Killer egy angolszász népmese alapján készült, s egyes részleteiben az általunk Égig érő paszuly című történetre is hasonlít. A film sztorijának középpontjában egy fiatal srác által véletlenül megnyitott kapu áll, mely a mi világunk és egy hatalmas óriások által lakott világ között jelent átjárót. És az emberek balszerencséjére az óriások, akik évszázadok óta először léphetnek a mi világunkba, megpróbálják visszaszerezni azt, hiszen egykor az övék volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #3
    Az a baj az ilyen filmekke, hogy szerintem már most tudom a történet 90%át meg a végét, egy 2 perces trailerből :D
  • Mardekár #2
    Gyanús nekem ez az égig érő bab sztori. A Puss in bootsban is elővették, most meg ez. Mi az, nem tud mást kitalálni a mátrix?
  • Béka Benő #1
    Ez megint jó lesz !
    Bryan Singer-nek elég nézhető filmjei vannak és itt sem lesz gond a látvánnyal.