Szekeres Viktor

Itt a The Expendables 2 első előzetese

Igaz, hogy csak egy percen át, de végre láthatunk valamit a The Expendables - A feláldozhatók második részéből. Szerencsére a főszereplők többsége feltűnik a képsorokon.

A Lionsgate megjelentette a The Expendables - A feláldozhatók második részének első előzetesét, melyet még azoknak is érdemes megnéznie, akik egyébként ódzkodnak a trailerektől a lehetséges spoilerek miatt. Ezúttal valójában nem is trailerről, hanem inkább csak afféle teaserről van szó, melyben felvillantják a filmben szereplő színészeket, de van amikor ez is hatásos.


A Simon West által rendezett akciófilm előzetesében Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Randy Couture, Terry Crews, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger kerül kiemelésre, de mellettük még lehet számítani meglepetés szereplőkre.

A hivatalos tartalom szerint Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Lee Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) csapata új tagokkal egészül ki (Billy, a kölyök - Liam Hemsworth, Maggie - Yu Nan), s így vállalnak el egy küldetést külföldön. A Mr. Church-től (Bruce Willis) kapott feladat egyszerűnek tűnik, de félresikerül az akció és meghal a csapat egyik tagja. A csapatot innentől kezdve a bosszú irányítja - és, ha már éppen arra járnak, a világrendet felborítani képes atomfenyegetéssel is leszámolnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #16
    Ja, hogy dolgozzál is:
    .
    .
    ..
    .
    .
    ..

    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
  • Yany #14
    Williem Dafoe-t még bele...
  • Zombee #10
    Az első részben én pont a rosszfiúk szekciót kifogásoltam, Stallone oldalán több karakteres figura volt, velük szemben csak Eric Roberts állt. Bolo Yeung mellé jöhetne Michael Ironside, Alan Rickman, Danny Trejo, Andrew Divoff, Gary Busey, Tom Savini, William Sadler, Jürgen Prochnow, Matthias Hues, Brian Thompson, Thomas Ian Griffith, Ice-T, Billy Drago... de a kommandóba is bevenném Michael Dudikoff-ot, Brian Bosworth-öt, Hulk Hogant és Carl Weathers-t. Maradnak még kipróbált nehézfiúk a folytatásokba :). Seagal meg alap :).
  • wraithLord #9
    Ez egy olyan film, ami tökmindegy, milyen lesz, elrontani nem lehet... :D
    Végre Van Damme és Norris is benne lesz, és remélem Willis és Schwarzenegger is kapott benne rendes szerepet.
    Hirtelen nem tudom, kit tudnék még elképzelni benne, de Seagal bácsit én is nagyon hiányolom. :) Esetleg még tipikus régi rosszfiúkat is összeválogathatnának a régi akciófilmekből, mint pl. Bolo Yeung... :D
  • Narxis #8
    Ez nagyon durva lesz ezekkel a színészekkel.
  • pokolfiu #7
    kemény névsor.... komoly. ha csak fele olyan jó lesz mint az első, akkor is megérte összetrombitálni őket. főleg ha mellékszerepekre, s rossz oldalon is olyan figurák lesznek mint az egyben... mert őket sem reklámozták, pedig igaz B-s mellékszereplők voltak akció fronton.
  • Jawarider #6
    Nagyon várós. Remélem legalább 2 óra orgia lesz!!!! És nagyon remélem, hogy moziban is fog menni.....Nálunk.
  • FoodLFG #5
    LOL teljesen nyilvánvaló, hogy olyan pénzeket akartak tőlük behajtani, amihez semmi közük. Szopatás volt ez, semmi más, mert megtehetik. Téged biztos megfejtek volna keményen és még örültél is volna neki.
  • winnie #4
    ez lol? hát, hogy képzelik? jól kiszúrsz velük. azt hiszem, hogy azért ilyen lesújtó sokaknak a warezról a vélemény, mert egyeseknek ilyen a hozzáállásuk.
  • FoodLFG #3
    Mivel az első résszel kapcsolatban stállónéék szopatták a warezeseket, ezért ezt a második részt már max csak letöltöm.

    http://torrentfreak.com/the-expendables-makers-dismiss-massive-bittorrent-lawsuit-110825/