Szekeres Viktor

Megérkezett a Titanic 3D előzetese

Tavasszal 3D-ben meg lehet újra (vagy először) nézni a Titanicot, mely filmnek már az első előzetese is megérkezett, amit a rendező, James Cameron ajánl mindenki kedves figyelmébe.

Miután múlt héten a Titanic Facebook oldala elérte a 10 millió követőt, a készítők gratulációképp elérhetővé tették a tavasszal mozikba kerülő, 3D-sre turbózott Titanic 3D előzetesét, melyet James Cameron köszönetmondása és ajánlása vezet fel. A Titanic katasztrófájának századik évfordulójára készített verzió Amerikában április hatodikától, nálunk azonban már április ötödikétől lesz megtekinthető - IMAX 3D-ben is.


Mint az közismert a Titanic az Avatar érkezéséig minden idők legsikeresebb filmjének számított bevétel tekintetében, persze a nézőszámot figyelembe véve Amerikában jóval többen látták előbbit. Azonban James Cameron katasztrófafilmje nem csak erről volt nevezetes, hanem arról is, hogy annyi Oscar-díjat kapott, mint előtte még soha. A 11 díj között ott volt a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járó elismerés, no meg pár technikai díj is, érdekes módon azonban a színészeket már nem tüntette ki az amerikai filmes akadémia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • stremix #11
  Én is erre gondoltam.
 • Dean Winchester #10
  erre elmegyek mert kíváncsi leszek mennyire fog valós 3d-s hatás érvényesülni de ha ezen a filmen se lesz semmi ilyesmi akkor soha többet nem megyek konvertált 3-s filmre be!
  az idei fűrész filmet is 3d-ban néztem felirattal mert gondoltam van benne elég látvány elem és megéri megnézni ehelyett nem azt kaptam amire számítottam! Ha tudom ,hogy mit kapok akkor inkább el se megyek! siman monitoron nézve sokkal nagyobb élmény mint a 3d-s moziban :D
 • Wolfi24 #9
  "...hanem arról is, hogy annyi Oscar-díjat kapott, mint előtte még soha."

  Ezzel a mondattal csak nekem van bajom? A Ben Hur is 11 Oscart kapott 1960-ban, mindenféle CGI effekt nélkül.
 • emile zola #8
  Ha a zembereknek ez kell akkor ezt meg is kapják jó pénzért cserébe... ha valakinek annyira kell a 3D-s romantika, scifi, vagy akármi, hogy képes ismét elmenni moziba és kifizetni a jegyet, akkor addig divat is marad a konvertálás sajnos.
 • nessboth #7
  Ezzel tisztában vagyok, de akkor még csak hepp-ből (lásd Star Wars), hogy aki anno lemaradt róla, az átérezhesse milyen is moziban látni kedvencét. Tény, hogy félig most is erről van szó, de most ez az egész elindít egy divathullámot: nyakam rá, hogy függetlenség napja, godzilla,Jurassic park rövidesen láthatóak lesznek 3D-ben. És tény, szabad választás van, hogy mi nézünk meg a moziban. Nem sok, de legalább 5 filmből választhatunk, és most jönnek ezek, amik az újdonságokat kiszorítják.
 • kalapos01 #6
  Elárulok neked egy titkot. Amíg nem volt 3D, addig is voltak filmek, amiket újra meg újra bemutattak a mozik. Aki akart, az megnézte. Aki mg nem akarta (ez szerintem újdonság lesz neked) nem nézte meg. Tök jó, hogy szabad választás van.
 • nessboth #5
  Marha jó! Most már Reboot-ra sincs szükség, újraforgatni sem kell, csak költs pár millát konvertálsra és mehet a film...
 • pcjoe #4
  A Titanic ujra elsullyed. Most mar 3D-ben. Nagyon jo.
  Most ujra forgattak, vagy csak vissza vittek a studioba kijavitani a konturokat pirosra es kekre?
 • freemanone #3
  a csapon is ez a szar 3D láz folyik... majd ha nem kell szemüveg hozzá akkor cikkezzetek. A titanic meg alapból 1 katasztrófa... nem kell ahoz 3D!
 • kalapos01 #2
  Megnézted mindegyik konvertáltat és egyik film sem tetszett. Értem.