Szekeres Viktor

A Harry Potter 8 még sosem látott jelenetei

A nyolcadik Harry Potter-mozifilm DVD- és Blu-ray-kiadásán nagyjából 6 perc kivágott jelenet található, melyek között akad egy-kettő, melyeket látva nem nagyon érthető a záróepizódból való mellőzöttségük.

A Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2) volt az utolsó Harry Potter-film a Warner és a könyveket író J.K. Rowling elmondása szerint, így talán azt is lehet állítani, hogy a film DVD-jén és Blu-ray kiadásán megjelenő kimaradt jelenetek lesznek az utolsó új jelenetek, melyekben láthatjuk Harry Potter univerzumának szereplőit. Az alábbi videóban a hivatalos kiadás extrái között található rövid jeleneteket fűzték össze.


Az utolsó Harry Potter méltó búcsúja volt a sikeres szériának, hiszen Amerikában 381, míg a világ többi részén 947 millió dollár bevételt ért el, amivel Amerika 13., míg a világ 3. legsikeresebb filmjévé lépett elő. Kiemelésre mindenképp a nemzetközi, valamint az összes bevétel (1,32 milliárd dollár) érdemes, hiszen ennél több pénzt mindössze két filmre, az Avatarra, illetve a Titanicra áldoztak a mozizók. Sőt, az utolsó 4 Harry Potter-epizódot rendező David Yates a minden idők legsikeresebb rendezőjének fenntartott trónt is elfoglalhatta egy időre, ugyanis filmjei eddig átlagosan 317,4 millió dollár bevételt hoztak Amerikában, míg például James Cameron rendezései átlagosan "csak" 212 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #2
    Jók voltak a filmek, de a könyvek magasan lepipálják őket :)
  • Etinger #1
    Inkább 7/2. Tudom szőrszálhasogatás, de akkor is. Vagy a nyolcadik Harry Potter film... Esetleg :)