Szekeres Viktor

Végre magyar csatornán a Dragon Ball GT

Ősszel kultikus sorozattal erősít a Sony Pictures Television anime és fiatal közönségnek szóló csatornája, az Animax, ugyanis érkezik a sokak által várt Dragon Ball GT. Son Goku kalandjai szeptember 20-tól kerülnek a képernyőre.

A hazai animerajongók közül senkinek sem kell bemutatni a Dragon Ball sorozatot. A Son Goku kalandjait gyermeki éveitől egészen nagyapa koráig nyomon követő széria mára kultikusnak számit a sónen műfajban. A történet címét a hét sárkánygömbről (Dragon Ball) kapta, melyek időről-időre feltűnnek az epizódokban. A hét gömb szétszórva található a világ minden részén és egyesítésük életre kelti Sheng Longot, a Sárkányt, aki teljesít egy kívánságot. Ezek után a gömbök újra szétszóródnak és kezdődhet újra a hajsza utánuk.

A Dragon Ball GT premierje szeptember 20-án 21 óra 15-től lesz látható a Sony Pictures Television Networks csatornáján, az Animaxen, rögtön egy dupla epizóddal. A további részek keddenként ugyanebben az időpontban futnak majd és minden alkalommal két epizóddal kedveskedik a csatorna az anime szerelmeseinek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • adampierson #26
  És ez mennyire meg is látszik rajta...
 • opeca #25
  A GT-nek köze nincs az eredeti DB sorozatokhoz. Azt már egy teljesen más író és csapat csinálta.
 • adampierson #24
  Kultikus? A Z talán, de a GT annyira betegesen gyerekes. Olyan mintha most kiadnának egy új Bleach sorozatot amiben nincs egy nyomorult kapitány se. Minden fontos szereplőt kihagytak belőle, ráadásul a GT egyik főgonosza, tiszta Buu koppintás. Nemhiába a Z-nél kellett volna abbahagyni. :S
 • Daell Drow #23
  Altalanos iskolas koromban gyujtttem, ezt a fajtat. Valahol meg vannak meg.
 • Merces #22
  azt tényleg be kéne tiltani,nem ervkörcsi okokbol,hanem mert simán szar.........atyám mit kapok mindjárt ezért
 • cateran #21
  Ugyan erosen gyurok az otaku "rangra", de a DB sorozatoknal keves szarabb animet ismerek...Mondanam, hogy tul regiek es azert nem jon be, de hat nem lenne igaz, mert pl a 3x3 eyes nagy kedvenc (vagy a Fist of the North Star, Golgo 13, Cybercity OEDO 808, stb.) es nem eppen mai darab....
 • jackoneill90 #20
  Ti is gyűjtöttétek a dragon ball kártyákat? :D Kinek van még meg?
 • Karez #19


  Anyám borogass, mért élnek ilyen emberek ebben az országban?

  Aki esetleg érdekel az a hatalmas nagy "betiltás" ügy, annak itt egy összefoglaló cikk, hogy iylen még véletlenül sem történt meg, hanem csak az ORTT kérte meg a retek-et, hogy szedjék le a szériát:
  [URL=http://shenlong.hu/news.php?readmore=60]A nagy dragon ball z "betiltás" HÚÚHA[/URL]
 • thsanyi5 #18
  Akit valóban érdekelt már rég megszerezte japán szinkronnal feliratosan évekkel ezelőtt ezt is meg a z-t is...
 • Loverman #17
  vicces így ahogy okosnak próbálsz tűnni 4 egymást követő poszt után -_- tudod az intelligensebbje megoldja 1 posztban