Gyurkity Péter

Négy új Samsung Galaxy érkezőben

A gyártó négy újabb változatot jelentett be a családon belül, emellett pedig jelezte, hogy mely főbb vonalak mentén alakítják ki az új elnevezési formát - a belépő szinttől a csúcskategóriáig 5 sorozatra számíthatunk.

Legutóbb még arról számolhattunk be, hogy az egyes mobil operációs rendszerek kapcsán milyen újdonságokat várhatunk a cégtől, most pedig sajtóközleményben jelentették be, hogy egyszerre négy új Galaxy okostelefont dobnak hamarosan piacra, miközben jól látható módon elkülönítik majd a különböző kategóriákba szánt példányokat, ez pedig az egyes készülékek neve alapján is mindenki számára világos lesz.

Az elkövetkező hetekben az alábbi, kivétel nélkül Android 2.3-at futtató fejlesztések jelennek majd meg a különböző szolgáltatók kínálatában. A Galaxy W a korábban kiszivárgott Galaxy S II Mini okostelefonra hasonlít, 1,4 GHz-es processzort, 3,7 hüvelykes érintőképernyőt, valamint HSDPA 14,4 Mbps támogatást kap. A Galaxy M Pro QWERTY-billentyűzettel érkezik, 9,97 mm-es vastagsággal, érintőképernyővel, illetve olyan vállalati felhasználásra szánt platformokkal, mint az Exchange Active Sync, a Sybase Afaria, a CISCO Mobile és a CISCO WebEx.


A Galaxy Y eközben 832 MHz-es chippel, érintőképernyővel jelenik meg több eltérő színben, hogy a Galaxy Y Pro (az M Pro-ra hajazva) QWERTY-billentyűzettel, érintőképernyővel, valamint WiFi Direct támogatással gazdagítsa a képet, azon fiatalok számára, akik otthon és a munkahelyen egyaránt használni szeretnék a készülék nyújtotta szolgáltatásokat.

Az új megoldásokkal kibővülő kínálatban 5 különböző sorozatot különíthetünk majd el egymástól, ezek az okostelefonok nevében is megjelennek majd. A Galaxy S (Super Smart) eszerint a zászlóshajónak szánt példányokat foglalja magába, a Galaxy R (Royal / Refined) a szintén nagy teljesítményre és produktivitásra éhes vásárlóknak készül, a W (Wonder) a középkategóriát képviseli, míg a Galaxy M (Magical) a vékonyabb pénztárcájú vásárlók, a Galaxy Y (Young) pedig kifejezetten a fejlődő piacok, illetve a fiatalabb korosztályok igényeit elégítheti ki. Az egyes osztályokon belül három eltérő jelzéssel érkeznek majd az okostelefonok, a Pro itt a QWERTY-billentyűzet meglétét jelzi, a Plus arra hívja fel a figyelmet, hogy az adott készülék egy korábbi példány frissített változata, míg az LTE nyilván a technológia támogatását jelenti.

A Galaxy W már szeptemberben megjelenik az Egyesült Királyságban, de a többi változatra sem kell sokáig várni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #13
    llaszlo: te egy faszfej vagy...
    de tenyleg
  • cloud.strife #12
    Tudoménazt. Meg nyitrán közösködnek a Sony-val (már eladták a Foxconn-ak), meg bérgyártatnak még jópár helyen.
    Annó kérlek jártam én Székesfehérváron pl.
    Az egyik szalag a Philips-et gyártotta, mellette pedig a Bang and Olufsen-t rakták össze.
    Hol az igazság? :)
  • Gerygrey #11
    Tévedés. Az itthon és Európában kapható Samsung tévék nagy része Samsung, ráadásul Made in Hungary. Jászfényszarun és Gödöllőn van gyáruk, előbbiben én is melóztam droidként :) (ami inkább érdekes, hogy olcsóbb Toshiba tévék is készültek ott, nagyjából ugyanazokból az alkatrészekből, ugyanazokon a gyártósorokon)
  • tomboy013 #10
    Érkezik 4 új Galaxy hogy az Apple ne unatkozzon, legyen miért perelniük a samsungot =D
  • SzirmosSzisza #9
    Az a 2. teló nem ütésálló ? Burkolat alapján annak tűnik.
  • gergod #8
    Nem is fogjak venni :D
  • cloud.strife #7
    Egyébként ezekkel a telókkal semmi baj nincs, igaz a baloldali szép Blackberry klón, majd a BB is betiltatja, de a jobboldali legalább nem majmolja az iPhone-t.
  • cloud.strife #6
    Úgy nagyjából visszamenőleg 20-30 évre az össze elektronikai termékbe találsz Philips chip-eket, tranzisztorokat, alkatrészeket, stb....

    Akkor most az egész világ egy nagy Philips?

    Ez annyira fantáziátlan érvelés, hogy ők gyártják. Persze, hát hógyne....
    Lefogadom hogy azt az alkatrészt amire megy itt a pöcsreszelés a samunál, valami felvásárolt üzemben fejlesztenek. Ennyi erővel a samu tévék nagy része meg Foxconn. Bérgyártatnak velük szépszámmal.
  • llaszlo #5
    A samsung nálam elnyerte a legfantáziátlanabb cég díjat a telefon design terén.
  • Magnum PI #4
    Nem olyan ez a bal oldali mintha kettévágtak volna egy bb-t és egy iphone4-et és összeragasztották volna őket?