Szekeres Viktor

Nagy pusztítás Harry Potter 8 magyar plakátján

Az Intercom komolyra fordította a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész kampányát, hiszen a Warner sorozatéból mozis viszonylatban most lehet utoljára pénzt kipréselni. A kérdés, hogy lesz-e csúcsdöntés.

Az Intercom még a film címét sem írta rá a következő Harry Potter-film, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2) első, kedvcsináló plakátjáról, hiszen minden bizonnyal mindenki tudja a szereplőkről, hogy melyik filmet reklámozzák. Az SG-olvasókra ez hatványozottan igaz lehet, ugyanis szavazásunk tanúsága szerint 80%-uk az utolsó Harry Potter-epizódra kíváncsiak a júliusi kínálatból.

Az eredmény főleg azért meglepő, mert a Harry Potter utolsó részei már vesztettek minőségükből, köszönhetően David Yates rendező gépies megoldásainak. Ráadásul a hónapban olyan premierek lesznek, mint a felnőttek érdeklődésére minden bizonnyal sokkal inkább számot tartó komédia, a Förtelmes főnökök, valamint Ken Loach remek háborús filmje, a Halál sugárút. Az új Harry Potter július 15-én pénteken lesz először látható idehaza.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CArtmaN6666 #29
    HP ből az első 2 film volt vmire fogható, aztán lecserélték a rendezőt meg felvettek vmi drogos színvak operatőrt+kimentek skóciába. Am a 3. rész még tényleg nem volt rossz a maga szintjéhez képest de utána siralom végig az egész.
  • Rusy #28
    Igazából én értem a hypot, mert nagyon gyengére sikeredett az első rész, valahogy el kell adni ezt a kupac szart, nemtom ki hogy van vele, én a könyvek rajongója vagyok, és nem tudom elhinni hogy az imdb-n hogy lehet 80 ezer szavazat után 7.6, hosszú és rohadt unalmas egy film és isszonyatosan sok dolgot kihagytak belőle már az előző részekben is, ami sokat hozzátesz az egészhez, de a part 1-ben már olyan kulcsfontosságú dolgokat hagynak ki, hogy miért törnek majd be a gringottsba a part 2-ben illetve annak magyarázatát, hogy Voldemort miért is hal majd meg a végén, szóval a könyvhöz képest a film szerintem 2/10, aki nem olvasta annak fele dolog nem derül ki mi miért van, aki meg olvasta az nagyjából vágja, de nekem kifejezetten unalmas volt.
    A színészi játék is felejtős talán Harry meg Hermione hozzák magukat, de Ron mint egy fogyatékos, a többiek sem valami kemelkedőek
  • smaszi #27
    ...ja és Stallone rulez...
  • smaszi #26
    Bár nem komálom a HP sorozatot, de láttam az eddigi összes filmet, és még mindig azon a véleményen vagyok, hogy az Azkabani fogolynál eddig sem volt jobb (hozzá kell tennem, hogy nálam sokat nyomott a latba az időutazás, és a vérfarkasos rész), inkább rosszabb... Remélem az utcsó részben legalább lesz valami csavar, vagy brutál pálcaharc, vagy valami, mert ez így számomra nagyon halovány...(ezért nem értem még mindig ezt a nagy hype-ot körülötte)
  • tmk #25
    Én is veled értek egyett, az utolsó 1-2 HP nekem is jobban tetszett mint a korábbiak, meg is lepődtem rajtuk. A félvér hercegtől kezdette el érdekelni a story, és várom az utolsó részt
  • BaliBoy #24
    Na még 1x utoljára:
  • BaliBoy #23
  • BaliBoy #22
    Ebből is lehetne egy akkor és most kép. :))
  • Culram #21
    Osztom Old PS Fanboy véleményét!!!
  • Inquisitor #20
    Sminkes meg erősen jobbkezes volt, hogy mindenkinek bal arcán van a sérülés?