Szekeres Viktor

Az eddigi legjobb Amerika kapitány-plakát

Egy különleges kiadású Amerika kapitány-plakáttal lepte meg a Marvel egy amerikai képregényes fesztivál nézőt, akik nemsokára abban a kegyben is részesülhetnek, hogy megnézhetik a várt film második előzetesét.

Los Angelesben jelenleg is tart a The Hero Complex Film Festival, melyen a Marvel Studios bemutatott egy korlátozott példányszámban hozzáférhető Amerika kapitány-plakátot. A nálunk augusztus negyedikén, Amerikában pár héttel korábban bemutatásra kerülő Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) reklámanyaga elsődlegesen a filmben szereplő színészek és a szűkebb stáb részére készült.

A Paolo Rivera által készített grafika nem hagy kétséget a film stílusa felől, hiszen Amerika kapitány kalandjai, akárcsak az X-Men: Az első nem a jelenben fognak játszódni, hanem a múltban. Azonban Steve Rogers esetében a készítők még hátrébb kell, hogy nyúljanak, hiszen a film nagy része a II. világháború környékére datálódik. Ha pedig az új plakát nem lenne elég, akkor fesztivál közönsége a napokban az új előzetest is megnézheti, amely minden bizonnyal gyorsan utat talál a netre.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Etinger #7
  A fantasztikus Batman Mindörökké, Batman és Robin, az übergázt Spawn film, az Árnyék és még sorolhatnám után inkább ne égesd magad... :) Úgy szarok ezek a filmek ahogy vannak.
 • tatish #6
  Manapság nagyon repkednek a legjobb leg-ilyenebb leg-olyanabb címszavak... csak nekem idegesítő?
  Ráadásul ez a retró...
 • NEXUS6 #5
  Ez nem a Becstelen Brigantik második része?
 • WeAreMany #4
  Nem gondoltam volna, hogy a mozinak sikerül ennyire lesüllyednie... a 90es évekbeli képregényekhez képest ami most megy kritikán aluli...
  azért az minősíti a dolgot hogy ha lenne lehetőségem HDban lekapni torrentről, sem tenném meg... Ez egy vicc, csak nem röhögök.
 • CybeRick #3
  Nem, Charles Chaplin.
 • Victor1103 #2
  LOL, retro rulz
 • Seth #1
  Az ott Hitler,akinek lekever egy nagyot?? :D