Szekeres Viktor

Itt a Pengéből készülő sorozat első előzetese

Rozsomák, Vasember és az X-Men után Blade, azaz Penge is megkapta a japán kezelést, hogy anime sorozat készülhessen belőle. Ennek fényében az sem meglepő, hogy a félig ember, félig vámpír hős Japánban próbál boldogulni.

A Penge, azaz a Blade harmadik mozis része után többször felmerült már egy reboot, más karakterekre épített spinoff, illetve folytatás gondolata, azonban végül ezekből nem lett semmi - mindössze egy tévésorozattal gazdagodhatott a franchise, mely csak 1 évadot ért meg. Most azonban újabb taggal bővült a Penge-széria.


Nemrég ugyanis megállapodás született arról, hogy a Marvel Studios pár képregényhőse Japánban új otthonra lelhet, ugyanis elkészül főszereplésükkel egy-egy anime-sorozat. A Marvel Anime-szériában így kelhetett életre korábban Rozsomák (Farkas, eredeti nevén Wolverine), Vasember (Iron Man) és az X-Men - Vasember és Rozsomák kalandjait már a hazai Animax csatornán is élvezhetjük anime stílusban. A sorozat negyedik tagja lesz a Marvel Anime: Blade, mely július elsején kerül bemutatásra az Animax anyacsatornáján. A hazai Animax pár hónap múlva az X-Ment és a Pengét is elkezdi adni.

Pengét egyébként a Battle Royale írója, Kenta Fukasuka vette kezelésbe, s helyezte át Japánba, hogy ott egy Helsing segítségével megpróbáljon győzedelmeskedni Deacon Frost felett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!