Szekeres Viktor

Oszama bin Laden házánál forgatott az RTL Klub

Exkluzív helyszíni beszámolót láthatnak szombaton este a Fókusz Plusz nézői, az RTL Klub stábja ugyanis a megölt terroristavezér, Oszama bin Laden egykori otthonánál forgatott Pakisztánban.

Magyar stáb eddig nem járt Abbottabad városában, ahol évekig meghúzta magát Oszama bin Laden, az al-Kaida vezére. A nemzetközi televíziók közül is csak alig néhányan jutottak olyan közel a híres házhoz, mint a Fókusz Plusz riportere, Novák András. "Egy héten keresztül forgattam Pakisztánban. Egyedüli magyar újságíróként 50 méterre megközelíthettem Oszama bin Laden korábbi lakóhelyét, ahol végül is megölték. A hely a mai napig hermetikusan elzárt terület. Beszéltem szemtanúkkal, akik részesei voltak a katonai akciónak, szomszédokkal, helyiekkel, akik arról meséltek, mennyire tudták, ki él abban a házban - mondta Novák András. - Sikerült egy olyan belső kamerás felvételt is szerezni, amelyet a pakisztáni titkosszolgálat emberei készítettek a házról, ezt Magyarországon még senki sem látta.


A műsorban megszólalnak szemtanúk és olyan magyarok, akik csupán néhány kilométerre éltek a hírhedt terroristavezértől. Oszama bin Ladent, az al-Kaida terrorszervezet vezérét május 2-án, egy összehangolt akció során lőttek le amerikai katonák. Az exkluzív beszámoló szombaton 19 órakor látható az RTL Klubon a Fókusz Pluszban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolthen #1
    Ki nem szarja le? Ezért pénzt kifizetni hogy oda utazzon? Elhiszem én az eddigi riportereknek is...