Szekeres Viktor

Az első videó az Alkonyat 4-ből

Az MTV megpróbálja filmes díjátadója nézői közé csábítani az Alkonyat-rajongókat, s ennek eszköze egy exkluzív Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész videó lesz, melynek megérkezett az előzetese.

Az MTV-nek köszönhetően az Alkonyat-rajongók végre kaphattak némi kóstolót az általuk már nagyon várt, csak novemberben bemutatásra kerülő Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész-ből (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1). Azonban az alul látható videó a teljesnek csak egy szelete, mondhatni az előzetes előzetesének az előzetese, hiszen hétvégén, az MTV Movie Awards alatt teljes egészében bemutatásra kerül az első kedvcsináló videóanyag a vámpíros filmhez.


Hogy az milyen lesz, teljes előzetes, vagy csak egy röpke montázs, esetleg egy kiemelt jelenetre fog épülni, amerikai idő szerint vasárnap este derül ki. Addig is csak annyival tudjuk biztatni a rajongókat, hogy már nem is kell olyan sokat aludni november 18-ig, az Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész premierjéig. Főleg, ha azt nézzük, hogy az Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész bemutatójáig még több mint 500 napunk van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • unrealnoise #2
    :D
  • Laza #1
    OMG ...