Szekeres Viktor

James Cameron megcsinálja a Titanic 3D-t

2012. tavaszán, a Titanic kifutásának századik évfordulójára a mozikban ismét látható lesz James Cameron, 11 Oscar-díjat nyert romantikus filmje, a Titanic - természetesen 3D-sre konvertálva.

A Paramount Pictures, a Twentieth Century Fox és a Lightstorm Entertainment pár napja hivatalosan is bejelentette, hogy James Cameron remek filmje, a Titanic 2012. április hatodikán ismét bemutatásra kerül a mozikban, s a kiváltságban nem csak Amerika fog részesülni, hanem a világ legtöbb országa is, hiszen a stúdiók világpremiert terveznek. A bemutató dátumát az eredeti Titanic elindulásának századik évfordulójára időzítették (1912. április 10-én indult el tragikus útjára a monstrum).


A James Cameron által írt és rendezett romantikus film természetesen nem csak egyszerűen új bemutatót kap, hanem 3D-ben (és 4K-ban) nézhetjük meg azt, ugyanis a fent említett stúdiók együttműködése keretében jövő tavaszra elkészül a film térhatású konverziója. A konverziót magától értetődő módon maga a rendező fogja felügyelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #8
    Cameron nem volt benne abban a "tömegben",akik a konverziókról negatívan nyilatkoztak?..Vagy kitalált valamit,amivel az ő feltuningolása jobban sikerül,mint a többi nem direkt 3D-ben forgatott film?..inkább húzna le a tenger mélyére és csinálna a 3D kameráival még egy mélytengeri filmet,csodahalakkal meg az igazi Titanic ronccsal együtt...
  • Stranger666 #7
    és ki fogja megnézni?
  • cateran #6
    Okos..hogyan definialod a szamurajok sorsat Az Utolso Szamuraj cimu film vegen, a lovasroham utan? Mi tortenik veluk? Meghalnak? Ahh, de hisz az csak 1 film! Ettol fuggetlenul meghalnak...(amugy szovegertesbol elegtelen ala..."Túl sokan halnak meg benne.." A flmben...
  • Rotyoka #5
    Senki nem hal meg benne mivel egy film
  • Segal #3
    A lényeg ebben a videóban van a többi csak rizsa
  • bigjoe #2
    Hát én biztosan nem fogom megnézni... Túl sokan halnak meg benne..
  • Zolivok #1
    kis telhetetlenek