Szekeres Viktor

Így néznek ki a Charlie angyalai tévésorozat főszereplői

Három mosolygós fogja alakítani Charlie új angyalait, akikről már az első hivatalos fénykép is megérkezett - annak ellenére, hogy egyelőre még az sem vehető biztosra, hogy lesz új Charlie angyalai-sorozat.

A rajongói lesifotókat követően felkerült a netre az első hivatalos fénykép Charlie új angyalairól, Minka Kellyről, Annie Ilonzehről és Rachael Taylorról. Ők lesznek azok, akik az első tévés trió, illetve váltóemberekkel szextett (Jaclyn Smith, Cheryl Ladd, Farrah Fawcett, Kate Jackson, Shelley Hack, Tanya Roberts), valamint a filmes triumvirátus (Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu) örökébe lépnek - ha az ABC csatorna úgy dönt májusban, hogy lát fantáziát az elkészült pilotban, s azt el tudja képzelni 2011/12-es műsorrendjében.

A Charlie angyalai feldolgozását még tavaly nyáron adta ki parancsba az ABC a Smallville című sorozat és a Hannah Montana-mozifilm készítőinek, Alfred Gough-nak és Miles Millarnak. A döntésre azután került sor, hogy a CBS csatorna tavaly májusban sorozatot rendelt be az ugyancsak a 70-es évek sikeres krimisorozatának számító Hawaii Five-0-ból.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!