Szekeres Viktor

Fillérekért készült horror alázta be a Sikoly 4-et

Nem először adunk hírt az Insidious remek mozis teljesítményéről. Ezúttal az az apropó, hogy a másfél millió dollárba kerülő horror bevétel tekintetében könnyedén fogja lepipálni a Sikoly 4-et.

Valószínűleg nem sokan számítottak arra, hogy az év első felének legjobban szereplő horrorfilmje nem a Sikoly 4 lesz. Ugyan jó pár szakértő azt jósolta, hogy Wes Craven legújabb filmje akár 40 millió dollárt is összeszedhet első hétvégéjén, az csak 18,6 millióval kezdett, azonban még ez a nyitány is valószínűleg jobb lesz, mint a legtöbb idei horroré. (A film 10 nap alatt 31 millió megszerzett dollárnál tart Amerikában.)


S bár 40 milliós költségvetésével a Sikoly 4 sem számít drága filmnek, a Fűrész első részét is rendező James Wan legújabb horrorja, az Insidious mindössze 1,5 millióba került, s már az is nagy meglepetésnek számított, hogy első hétvégéjén 13,3 millió dollár bevételt hozott. Az pedig különösen nagy fegyvertény, hogy a jóval gyengébb kezdés ellenére, az Insidious le fogja győzni a Sikoly 4-et, hiszen meg utóbbi nagyjából 40 millió dolláros bevétellel fogja befejezni mozis pályáját, addig a szellemes horror minimális heti csökkenésekkel már most 44 milliónál tart, s valószínűleg 60 millióig meg sem fog állni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • tibisan #4
  fasza..most akkor az a legállatabb horrorfilm ,ami oszkárt kap ?? velem van akkor a baj , mert egyszer láttam az ördögűzőt , de elég is volt egyszer..inkább nézem a láncfűrészes rebootokat meg a régi freddy-s rémálmokat..azoknál tényleg gyenge volt a történet, szarok a jelenetek, a színészek is csak erölködtek, a hanghatások meg egyenesen fosok..főleg mikor süvít a láncfűrész...
 • kanduhr #3
  Nem feltétlenül a sztori az elsődleges. Egy horror filmben a legfontosabb a hangulat, amit a történet, a jelenetek, a színészek, a zene, hanghatások összessége ad. Ha vmelyik kilóg, akkor borul az egész. Nem véletlenül kapott anno Oscar-díjat pl az Ördögűző.
 • morden #2
  Kicsit uncsi már azm hogy 1 házba beköltözik a szellem és végigveri a gyereket meg az anyukát (+ még néhány családtagot) majd kiderül a sötét múlt ... első 40 almalommal még elment az utóbbi 4 évben, nade kérem, én igényesebb vagyok annál, minthogy megváltoztatott nevekkel a 41. részt is lássam :D
 • tibisan #1
  horrornál a storyhoz kell hozzányúlni, oda kell a hozzáértés..
  persze a paranormal achtivity sem emésztett fel sokat..nálam az utóbbi évek best3-as horrora közt van még mindig...pedig csak a vége 20 perc az odab-szós benne..
  viszont valószínű ez lesz az év horrorja..és ehhez megint semmi köze a pénznek.
  rémisztő a pénz ..pláne ha nincs pénz ..de előbb az írót kéne megvenni a filmekhez , nem a rendezőt meg a színészeket...ez a 90-es években ku-vára bejött pedig