Gyurkity Péter

Ősszel indul az iPhone 5 gyártása

Az újabb iPhone sorozatgyártása szeptemberben indulhat be, a boltokban pedig az ünnepek előtt jelenhet meg a készülék - felmerült egy olcsóbb változat felbukkanása, miközben érkeznek a Samsung további megoldásai.

A némi meglepetést kiváltó cikk egy bizonyos Avian Securities nevű cégre hivatkozik, akik saját, üzletági bennfentes forrásukra, egészen pontosan az Apple egyik beszállítójára támaszkodva állítják a sorozatgyártás várhatóan szeptemberi beindítását. Eszerint az új változat még időben befutna a karácsonyi, pontosabban a késő őszi és kora téli ünnepi szezon előtt, ami viszont a riválisoknak is kedvező hír, hiszen így lesz idejük felkészülni rá.

Szóba került ugyanakkor egy lebutított, ennek megfelelően pedig egyben olcsóbb változat elkészítése is, amely a forrás szerint már megtalálható az Apple útitervében. Állításuk szerint erre több információmorzsa is utal, amelyek az utóbbi hónapokban szép sorozatban szivárogtak ki a cég háza tájáról, részleteket viszont nem ismerünk meg a cikkből, így igazából ezt nem tudjuk véleményezni. Az iPhone 5 várható újításairól mindenesetre több lista is elkészült, ezekben pedig némileg újragondolt külső, az antennával és vétellel kapcsolatos gondok megoldása, 8 megapixeles kamera, illetve NFC-támogatás is szerepel, bár ez utóbbit illetően nem mutatkozik egyetértés a jól értesültek körében.

Eközben a Samsung sem tétlenkedik, a napokban például a francia részlegtől származó adatokra hivatkozva arról számoltak be egyes lapok, hogy két, a bada 2.0 platformra támaszkodó okostelefonnal készülnek, amelyek szeptemberben, illetve november folyamán jelennek majd meg a nyugat-európai országban. Itt szintén szóba került az NFC-támogatás (amely az újabb sláger lehet a mobil szférában), az új kezelőfelület, multitaszking, DRM, a közösségi funkciók integrálása, valamint az egyénire szabás lehetősége, miközben a hardveres oldalon 3,14 hüvelykes kijelző, 3 megapixeles hátoldali kamera, illetve Bluetooth 3.0 és HSDPA 7.2 található.

Ami az Android platformon a zászlóshajó szerepét betöltő Galaxy II S okostelefont illeti, itt először cáfolták az újabb csúszással kapcsolatos pletykákat, majd pedig jelezték, hogy a készülék május első napján jelenik meg az Egyesült Királyságban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • levente68 #105
    Én vagyok a gyökér, te meg a bennfentes, jólinformált, mi?
    Vertex 3 Pro ügyben, csak, hogy képben legyél, te nagypofájú senki:

    http://www.anandtech.com/show/4256/the-ocz-vertex-3-review-120gb


    The Vertex 3 Pro has been pushed back a bit as the controller/firmware still have to make it through more testing and validation.

    Okoska...
  • levente68 #104
    Na, végre egyetértünk.
    Vesszőhibád továbbra is van ;o)
  • narumon #103
    Lol, hogy te mekkora gyökér vagy..... Szerencsére ha bárki elolvassa ezt a párbeszédet akkor le tudja vonni a konzekvenciákat....
  • levente68 #102
    OCZ weblapján te holtalálsz Vertex 3 Pro-t?
    Egy hír van róla csak, te faszfej, a termékek közt csak a sima 3 van, az ráadásul már kapható nálunk is, pöcsarc.
    Másrészről, mennyi adatforgalmat nem bír? Komoly bajod van a számokkal, kislányom, de majd visszairatunk általánosba újra.
    Ahogy írtam, a pontosabb mérés 246MB/s adattal végződött, nem pedig a cache-elés miatt az EGY GB/S fölé menő adatról beszéltem, mert annyi volt.
    Ha belemegy abba a borsszemnyi agyadba, ha nem, annyi idő alatt az iso file átment, mountolható és lejátszható volt, törődj ebbe bele, én nem teszem, nekem már lassú ez az SSD, csere lesz és ha addigra kapható Vertex 3-ból Pro, akkor talán arra, bár, mint mondtam, seggarc, a RevoDrive X2 bezavar a képbe.
    Annak az adataival szolgáljak, okoska, vagy megtalálod magad is, vagy abból is valami hetedik generációt, te benfentes popsi.

    DLNA-ról is tájékozódj még, de a sületlenségeidet szegény barátaidnak tartsd meg, itt ne publikáld már, mert ez nem vicclap.

    Hazug, ostoba és korlátozott gyökér vagy, nincs tovább energiám disznólkodni veled, te disznó ;o) Már valóban mocskos lettem miattad...
  • narumon #101
    Mint írtam több barátomnak is én szereztem a telefont és igen jailbreakkel indítok minden esetben, még mielőtt odaadnám neki ha használja ha nem. Felmegy rá installous meg Cydia, és utána azt garázdálkodik mindenki vele amit akar.
  • narumon #100
    Utolsó hozzászólás mert téged nem lehet komolyan venni bármennyire is próbálom, egyszerűen, hazudsz folyamatosan és csúsztatsz, minősíthetetlen hangnemben, konkrétumokra nem válaszolsz, összevissza beszélsz.

    Ha akkora paraszt vagy, hogy az OCZ honlapját nem vagy képes megnézni arról amiről beszélünk (dehát mit várok el valakitől akitől az objektivitás fényévekre van):

    http://www.anandtech.com/show/4159/ocz-vertex-3-pro-preview-the-first-sf2500-ssd

    "Amiről meg otthon beszélsz, az a DLNA, tehát van neked is, csak a szar telefonod meg nem tudja és kész, ez egy TÉNY, barom, nem is kell beismerned, nem is fogod."

    A DLNA kisfiam egy szabvány, ha hálóba kötsz otthon eszközöket attól az még nem lesz DLNA, és igen beismerem, hogy nem tudja a telefonom eddig is beismertem, ettől még tudok a NAS-ról mondjuk zenét hallgatni vele, mert hálózaton komunikál, erről pofázok, hogy minek nekem a DLNA amikor komplett rendszerem van összelőve otthon, csak azt nem értem ha ekkora guru vagy akkor hogy nem jutott el az agyadig! Tessék neked egy DLNA honlapról pár információ, pár dolgot emeltem csak ki, a teljes leírás itt található: DLNA
    -Évek óta létezik, mégsem használjuk.
    -A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt.
    -a DLNA hátránya, hogy a szabványleírás meghatározza a kötelezően lejátszandó és továbbítandó médiaformátumok körét, amit további opcionális médiaformátumok egészítenek ki.

    Ami nálam van az egy szabványos hálózat semmi köze a DLNA-hoz, olyannyira nem, hogy DLNA mentes készülékeken tökéletesen működik.

    iTuneson keresztül kell felrakni egy zenét. Ezen tényleg nagyon jót röhögtem. Miért a Samsungra agyadból rakod fel, vagy egy programból? Igen mondjuk Total Commander vagy intéző vagy bármilyen fájlkezelő. Az iTunes egy ilyen fájlkezelő, nem kurvára mindegy, hogy milyen programmal csinálod? Ez a hülyeség csimborasszója.

    "Nemrég sikerült a munkánk nyomán egy hozzád hasonló nyomorékot kirugatni a kis zsíros állásából, pár évig eléldegélt a kamu tudásából, nem volt célunk ez, de bevallom, örömmel hallottunk róla, legalább egy ostoba fölött győzött a tudás."

    Bocs, én az ilyen embereket szoktam KIRÚGNI személyesen, mert nem kell, hogy a cégemnek ilyen faszkalap legyen az egyik arca.
    A telefonokhoz meg fingod nincs, de az már főleg lejött hogy iphonet maximum reklámban láttál mert, hogy élőben nem az biztos...
  • levente68 #99
    Ezt írtad: Miért kéne nekik jailbreakelni? Most is tartom magam, hogy használhatják és töredelmesen bevallom nekem is csak az miatt van jailbreakelve, mert mostanában egy csomó programot ki kellett próbálnom, és nem szívesen fizettem volna ki egy csomó lovét érte, de megkértek rá, hogy segítsek egy cikket összehozni. Ez az oka és így maradt.


    Lejjebb pedig: Én jailbreakkel kezdek kapásból.

    A két hsz-ed közben 22 óra telt el. Ennyit arról, mekkora hazug vagy.
    HAZUG!
  • levente68 #98
    Ja, hogy én is elmondhassam, amit te hajtogatsz, miszerint ó, de sokszor elmondtam már: nem érdekel, mit tudsz megtenni szifonnal, helyből látszik, hogy a többszörösére lenne képes az én kezemben, az a lényeg, hogy mit NEM képes, érted? Azon csak alakít, ha ilyen-olyan módon néhány dologra mégis képes Jobs pápa akarata ellenére, de addig, amíg még bőven hemzseg hiányosságoktól, addig BUTAPHONE a neve, a megfeszülsz a hazudozásba is.

    Na, utánanéztél, mi a DLNA? Nem az ördög ebédje, nem!
  • levente68 #97
    Jaj, de rossz vagyok, nem azt írtam, amit vizionáltál?

    Figyi, gyökkettő, amúgy lefogadom, hogy a szifonnal is lehet DLNA képes cuccal eggyüttműködni, csak te vagy segg hozzá, IT guru, szegény barátaid, akik tőled várják a segítséget, lol.
    Nemrég sikerült a munkánk nyomán egy hozzád hasonló nyomorékot kirugatni a kis zsíros állásából, pár évig eléldegélt a kamu tudásából, nem volt célunk ez, de bevallom, örömmel hallottunk róla, legalább egy ostoba fölött győzött a tudás.
  • levente68 #96
    Egy sima mp3-at se játszik le egyszerűen, iTunes-on keresztül kell felrakni JB nélkül, ne magyarázz már, JB nélkül minden buzi módon megy, miért nem ismered el, te senki?