Szekeres Viktor

Januárban elkezdhetik forgatni a 24-mozifilmet

Kiefer Sutherland továbbra is biztos benne, hogy elkészült a 24 című sorozat mozifilmes verziója. A 20th Century Fox egyelőre még nem bólintott rá a projektre, de a színész jövő év eleji forgatásban gondolkodik.

Mostanában egymásnak ellentmondó nyilatkozatok láttak napvilágot a 24 című tévésorozatot követő esetleges mozifilmmel kapcsolatban, s a héten Kiefer Sutherland ismét nyilatkozott a kérdéssel kapcsolatban. Az ABC csatorna Good Morning America című reggeli beszélgetős műsorában a színész a That Championship Season című színdarabját promózta, de válaszolt a műsorvezetők kérdésére is a 24-filmmel kapcsolatban, mégpedig ellentmondást nem tűrően: "Igen, lesz 24-film".

Később a Live with Regis and Kelly című műsorban is tiszteletét tette Sutherland, ahol azt fejtegette, hogy még nem fejeződött be a 24, érzi a jelenlétét, majd pedig a neki szegezett kérdésre a következőt válaszolta: "Remélhetőleg januárban elkezdhetjük a forgatást. Azt hiszem, Tony Scott volt az egyik rendező, akit kimondottan érdekelt a projekt, ő pedig fantasztikus választás lenne, szóval nagyon izgatott vagyok."

Sutherland szereplését egy 24-mozifilmben egyébként minden bizonnyal bonyolítani fogja, hogy épp a napokban kapta meg egy sorozat főszerepét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Jo lenne a sori is folytatodna...
  • viasz #1
    Remélem 24 részes mozifilm lesz :D