Ötvös Tibor

Cannon Fodder 3 infók

Az egyik internetes magazin interjút készített az orosz Russobit-M fejlesztőcsapattal, akik jelen pillanatban is gőzerővel dolgoznak a kultikus Cannon Fodder harmadik részén. Most a válaszokból szemezgetünk, melyből elég sok érdekesség is kiderül.

"A harmadik rész játékmenetének alapjai továbbra is rém egyszerűek: mész, meglátod, lelövöd mindent. Ezt azonban megfűszereztük egy kis változatossággal is: több fegyver, főellenségek, kis ellenfelek. A játékosnak nem lesz ideje unatkozni: amint megold egy problémát, rögtön egy újabbal kerül szembe. A játékos úgy jut át a helyszíneken, ahogy csak akar, így egy pályát többféle úton-módon is meg lehet oldani."



"Amit az előző epizódokban szerettünk, azt itt is megtartottuk, tehát ismét lesz bőven humor és ismerős dallamok is felcsendülnek majd. Természetesen azonban új dalokat is készítettünk és a program ezen része már teljesen készen áll. Ugyanakkor visszahoztuk a második rész sokat vitatott idegenes pályáit is, hiszen a történet szerint a főellenfelünk elhagyja a bolygónkat és nekünk követni kell őt."

"Az előző részeket készítő Sensible Software nem nyújtott semmilyen segítséget a munkálatokban, de mondjuk nem is kértük. Viszont itt szeretnénk megcáfolni a korábbi híreket, mely szerint csak orosz területen lesz kapható a Cannon Fodder 3. Jelen pillanatban ugyanis gőzerővel zajlanak a tárgyalások a program globális forgalmazásáról, vagyis lesz angol változat is."



"Visszatér az előző részekben kedvelt elhalálozási megoldás is. Továbbra is minden egyes emberünk saját névvel rendelkezik majd és ha meghalnak, akkor a főmenüben látható hegyoldalon felbukkan a sírkövük is. Azonban Jools és Jops már visszavonultak, bár egyikükből tábornok lett, így ők nem szerepelnek a programban. Összességében 500 új katona áll majd csatasorba az oldalunkon, mindegyikük teljesen új karakter lesz."

A Cannon Fodder 3 még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de elméletileg még az idén napvilágot lát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsozso29 #9
    Az elején nem tetszett de aztán megszerettem, jó kis játék lett! 27 küldetés van.
  • sanyi150 #8
    "War! Never been so much fun!" - Amiga rulez :-D
  • curse #7
    en elobb azert kiprobalom es csak aztan fikazom le :)
  • Szerinted ki #6
    1

    2
  • Szerinted ki #5
    Ez egy fantasztikusan jó játék volt, nekem máig a kedvenceim közé tartozik, mind a két részét végigcsináltam, és nem egyszer majdnem szétvertem az akkor drágának és egyedinek mondható Amiga 500-as klaviatúráját, mikor meghaltam egy pályán, mert annyira beleéltem magam a csatába. A Címkép-Zenéi pedig nálam bekerültek minden idők legjobb 10 zenéjébe. Összességében nagyon várom ezt a játékot a Sensible-től !
  • TreDoR #4
    WTF?
  • xido #3
    Na ha ez is olyan lesz,mint a nemhivatalos Neighbours from hell folytatásuk,akkor inkább tényleg hagyjuk...
  • chuck #2
    EZ nagyon gáz, ezért kár fejleszteni.
  • Gabe18 #1
    Na a képeket elnézve ezt is kár volt felújítani. Régen egy szerethető vicces játék volt, most sikerült belőle egy debil valamit csinálni...