Szekeres Viktor

Brutális lett Robert Rodriguez Bruce Willis-es reklámfilmje

A Machete rendezője a Machete sztárjával, Bruce Willisszel és az NBA egyik legjobb játékosával forgatott egy reklámfilmet a Nike-nak. A The Black Mambát most már végre meg is lehet nézni.

Végre bemutatásra került a jó pár hete rövidke előzetesekkel promózott legújabb Nike-reklámfilm, a The Black Mamba (A Fekete mamba), mely, mint az a címéből is kiderül, a kosaras Kobe Bryantről szól, illetve az ő főszereplésével készült. A filmes rovatban pedig azért van helye, mert az NBA egyik legnagyobb sztárja mellett az 5 és fél perces rövidfilmben szerepel még Danny Trejo és Bruce Willis is, a rendezés pedig Robert Rodriguezt, a Machete, a Cápasrác és Lávalány kalandjai, a Grindhouse: Terrorbolygó, valamint a Kémkölykök-sorozat készítőjét dicséri.


Régebben még az volt a trend, hogy reklámfilmes rendezők próbálkoznak mozifilmekkel (ld. a Die Hard 5-öt a HALO egyik remek reklámját készítő Noam Murro készítheti el), manapság viszont egyre több mozifilmes rendező rándul át a reklámfilmes műfajba, általában rövidfilm-jellegű spotokat készíteni. Elég csak Guy Ritchie remek Nike-reklámjára gondolni, vagy David Fincher ugyancsak a Nike-t hirdető filmecskéjére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #4
    Nálam a best nike reklám az a NFL Live Nothing

    http://www.youtube.com/watch?v=wTfz_5TAtwU&feature=related
  • bippo #3
    Tetszik. Bár, hogy pont Bruce Willis van kiemelve a címben, fura...
  • pokolfiu #2
    hát a brutálistól azért messze van... jópofa, kreatív.
  • miszterjoe #1
    Szívesebben néznék ehhez hasonló reklám filmeket. Nem nyomul, nem akar mindenáron eladni, nem akar bizonyítani semmit, de még mindig ott motoszkál a fejemben.