Szekeres Viktor

Szállnak ki a sikersorozatokból a főszereplők

A tavalyi év pár nagy sorozat elmúlásáról volt nevezetes, idén viszont még prosperáló és sikeres sorozatok fogják elveszíteni több főszereplőjüket. Párról már tudunk is, de még az említetteken kívül is lesznek dobbantók.

A tavalyi év a tévés világban az egykori sikersorozatok megszűnéséről szólt (ld. Lost - Eltűntek, Hősök, 24, Esküdt ellenségek), idén pedig úgy tűnik a szereplőváltások kerülnek a középpontba. Az egyik legnagyobb távozóról már egy ideje lehet tudni, hiszen Steve Carell száll ki 7 évadot követően a The Office című komédiából, ami tökéletesen érthető, hiszen a színész egyre keresettebb a mozis világban, szinte évente gyártja a sikerfilmeket. A The Office alatt 4 főszerepe ért el 100 millió körüli bevételt Amerikában, ráadásul három animációs filmje is átlépte a bűvös határt az elmúlt években.

Ugyancsak ott fogja hagyni a sorozatát év végén a Dr. Addison sztárja, Audra MacDonald, aki azonban nem a mozis megkeresések, hanem New York-ban élő családja miatt száll ki. Anyagi okok motiválják a Gyilkos elmék egyik főszereplőjének, Paget Brewsternek a döntését, miszerint a továbbiakban nem akar a sorozat része lenni, s jelenleg azt sem tudni, hogy a két nagyágyú, a Doktor House és a Született feleségek minden főszereplője marad-e a sorozattal, hiszen a 7. évad végén legtöbbjük szerződése lejár. (Ha már Doktor House, akkor feltételezhetjük, hogy mozifilmes forgatásai miatt az idei évadot majdnem teljes egészében kihagyó, a sorozatban 13-at alakító Olivia Wilde is el fog tűnni House doki csapatából.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #9
    pf. lyuk-lyuk. raknám mint a tábortüzet.
  • IMYke2.0.0.0 #8
    Engem? Mert engem hidegen hagy. Nem stílusom a csaj.
  • smaszi #7
    "Olivia Wilde csak szeretne szupercsaj lenni."

    Valóban nem egy 'szuper csaj', de azért hidegen sem hagyna...
  • smaszi #6
    Na én most csak jól jövök ki ebből, ugyanis egyiket sem nézem...
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Olivia Wilde csak szeretne szupercsaj lenni.
  • Narxis #4
    Office nem rossz, de én se tudtam megkedvelni, annyira kínos szituációk vannak benne, hogy ezt nézni 40 percen keresztül nekem nem élvezet. :D
  • winnie #3
    pedig az office zseniális sorozat, de ha van komédia, amelyiknél érthető, hogy sokaknak nem tetszik, az ez. nem tipikus, inkább kényelmetlen humorral operál, mint hahotázóssal, azt pedig tényleg nehezen megszokható. pedig akit ez a "műfaj" elveszít, az sosem ismer meg olyan alapsorozatokat, mint a lisa kudrow-s comeback.
  • shenmuedc #2
    Hát az office c. "csodánál" nem sok szarabb dolgot láttam életemben az biztos. Lehet ha én is egy semmitevő irodista lennék értékelném.
  • Mister #1
    Carellt rettenetesen nem bírom az Office-ban ( az egész Office gagyi szerintem, 3 random részt végigszenvedtem, de nem megy ), viszont a mozifilmjeit szeretem.
    Dr. House-t szintén 3 random rész alatt nem sikerült megkedvelnem, de fényévekkel jobb az Office-nál. Olivia Wild-ot kb 1 percre jelent meg ebben a 3 részben. Moziban csak a Tronban láttam, ott végülis jó volt, de szupercsajnak azért nem mondanám, nem értem a hype-ot körülötte.

    De persze ez az én véleményem.