Szekeres Viktor

James Cameron leereszkedett az alattvalói közé

James Cameron sokáig elérhetetlennek bizonyult a köznép számára, de mostantól mindenki akár közvetlenül is tud üzenni a rendezőnek, igaz csak 140 karakterben, s arra sincs garancia, hogy elolvassák az üzenetét.

Ryan Seacrest népszerű rádiós műsorvezető és az American Idol házigazdája rábeszélte James Cameron, elismert filmrendezőt, hogy tartson lépést a világgal és regisztráljon a Twitterre. Cameron beadta a derekát, így mától a http://twitter.com/JimCameron címen első kézből lehet olvasni a rendező gondolatait.


Öt órával a regisztrációja után már majdnem 15 ezer követője van Cameronnak, aki többek között megírta, hogy a mai napon a Sanctum című filmjének press junketjén vesz rész, azaz azon a sajtónak szervezett rendezvényen, ahol a hazai illetve nemzetközi újságírók egymást váltva faggathatják a filmről a rendezőt, a producert és a színészeket. Cameron ebben a tweetjében előre örült a 10 órás nonstop válaszolgatásnak. (Később pedig Kim Kardashian üdvözlésére reagált kedvesen, ahogy azt a celebek szokták egymás között.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kferro #2
    Paraszt vagy Szerekes Viktor, ez már biztos. Hogy lehet ilyen gusztustalan címet adni egy cikknek???
  • Mister #1
    naja Kim K. már túl 3D-s... :D