Szekeres Viktor

Újabb esélyesek a harmadik Batman-film női főszerepére

A legújabb Batman-pletykák Eva Green és Naomi Watts főszereplését valószínűsítik a The Dark Knight Rises-ban, mások viszont azon színésznők neveit listázzák, akiket meghívtak a meghallgatásokra.

A Heat Vision ismét tudni véle, hogy kik lehetnek azok a színésznők, akik még szóba jöhet Christopher Nolan új Denevéremberes filmje, a The Dark Knight Rises főszereplőjeként. A hírek szerint Keira Knightley, Anne Hathaway és Jessica Biel is részt fog venni egy-egy meghallgatáson az elkövetkező két hétben. A kevésbé ismert színésznők közül pedig Kate Mara és Charlotte Riley kap majd lehetőséget. Az angol Gemma Arterton is hivatalos lett volna a meghallgatásra, azonban spekulációk szerint a Hansel and Gretel: Witch Hunters-ben való szerepvállalása miatt nem lenne esélye az új Batman-mozit forgatnia, hiszen a két film ugyanakkor fog forogni.

A Heat Vision az információkhoz hozzátette, hogy Nolan két női főszereplővel tervezi a The Dark Knight Rises-t: egyikük gonosztevő lenne, másikuk pedig Bruce Wayne vágyainak tárgya. Pletykák szerint az egyik női karakter Talia lesz, Ra's al Ghul lánya. A visszatérő szereplők mellett egyelőre csak Tom Hardy részvételét lehet biztosra venni a képregényfilmben. A The Dark Knight Rises forgatása májusban kezdődik, Londonban és Los Angelesben kerül sor rá, a premier pedig 2012. július 20-án lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #1
    Naomi Watts Macskanőnek lenne jó.