Szekeres Viktor

Így fog kinézni Megatron a Transformers 3-ban

Kiderült, hogyan fog kinézni a harmadik Transformers-mozifilm fő gonosztevője, Megatron. Az Álcát egyelőre természetesen csak rajongói lesifotókon lehet felfedezni, de nemsokára megjelennek az első hivatalos promóképek.

Mondhatnánk azt is, hogy megjöttek az első képek Megatronról, aki, illetve ami a Transformers 3. részében, a Dark of The Moon-ban fog szerepelni. De nem mondjuk, hiszen nem lenne igaz, ugyanis már láttuk korábbi lesifotókon is Megatront, csak nem nagyon tudtuk, hogy az új Álca van a képeken, hiszen éppen egy jármű alakját vette fel. (Persze nyilvánvalóan a profi Transformersesek már akkor tudták, hogy mi a dörgés.)

Klikk ide! Klikk ide!

Mint ahogy a mellékelt képeken is látszik, a lepel akkor hullott le, amikor a filmhez gyártott akciófigura-sorozatról készített első fotók napvilágot láttak. Hogy további fontosabb, új robotszereplők lesznek-e a harmadik Transformers-mozifilmben, arról egyelőre nincs információ, de remélhetőleg a készítők tanultak a második epizódban elkövetett bakikból és nem akarnak minden áron korábban még nem látott figurákat beleírni a sztoriba pusztán kereskedelmi megfontolásokból.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CooperD #3
    Ha a Dallasban Bobby fel tudott támadni, akkor egy transformers filmben is megtörténhet ilyesmi. :D:D:D
  • KP27 #2
    istenem, kihagytál egy részt.
  • Segal #1
    Ez nekem most nem világos egyrészt az egybe vadászrepülő volt Megatron(talán F22-es) másrészt a mellkasába nyomta Sam a kockát amitól meghalt.