Szekeres Viktor

Megjelent a Thor első plakátja

A Thor hivatalos előzetesét már láthattuk, de pár napja az első kedvcsináló plakát is nyilvánosságra került. Jövő év elején pedig érkezik a mellékszereplőkkel (Anthony Hopkins, Natalie Portman) túlzsúfolt poszter is.

Már nem csak előzetes, hanem plakát is van Paramount tavaszi sikergyanús filmjéhez, a Thorhoz, melyet itthon annak ellenére láthatunk 8 nappal az amerikai premier előtt, hogy idehaza kellő kulturális háttér híján, általában nem szerepelnek túl jól a szuperhősös képregényekből készült mozifilmek. Hogy a Thor kivétel lesz-e, az minden bizonnyal már április utolsó napján kiderül

A siker az biztos nem fogja elősegíteni, hogy bár Thor ismert név, de itthon csak a legfanatikusabbak olvasták vagy olvassák történeteit képregényes formában, pedig a hős a Bosszú angyalai csapatának is tagja. Ráadásul a főszereplő ezúttal nem egy Robert Downey Jr. vagy Edward Norton, mint a Vasember vagy a Hulk esetében, hanem Chris Hemsworth, aki ugyan megfelelő színésznek tűnik Thor eljátszására, azonban nem különösebben ismert.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hungi #3
    Jah... ha még vasvilla lenne a kezében, de így? ;)
  • nessboth #2
    Íme a világ legötlettelenebb, legfantáziátlanabb, legbénább plakátja!
  • Rotcsa #1
    Yeah! A Valhalla ura eljön hozzánk! :)