Szekeres Viktor

A Prison Break sztárja lehet az új Spartacus

A Spartacus-sorozat castingfolyamatáról Wentworth Milleré lett az első név, mely kiszivárgott, s megjelent a sajtóban, mint a magát agresszív rákkezelésnek alávető Andy Whitfield lehetséges utódja.

Az Entertainment Weekly értesülései szerint lehet, hogy Wentworth Miller, a Szökés című sorozat Michael Scofieldje lehet a rákos megbetegedéssel küzdő Andy Whitfield utódja a Spartacus: Vér és homok című sorozatban. A Starz csatorna alig pár hete döntött úgy, hogy nem hagyja veszni a sorozat már megírt, 2. évados forgatókönyveit és az agresszív kezelésre szoruló Whitfield helyére megpróbál új címszereplőt találni.

A megfelelő helyettes személye egyébként a csatorna sorsára is kihatással lehet, hiszen a meglehetősen kis tévéadót igazán ismertté a Spartacus-sorozat tette, melynek epizódjait átlagosan majdnem egymillióan nézték. A Spartacus sikere ráadásul több, új sorozat elkészítését is beindította a Starznál. Mindenesetre amíg megszületik a döntés Andy Whitfield utódlásáról, addig januárban Dustin Claire főszereplésével adásba kerül a Spartacus: Gods of the Arena című 6 részes előzményszéria.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zsolt01 #23
  Hát ja.
  De, jó lenne.
 • winnie #22
  egy menő mozis színész nem fog sorozat állandó szerepet vállalni. pláne egy kis költségvetésű sorozatban nem.
 • Zsolt01 #21
  Szerintem:
  Gerard Butler (300-ból) !!!
 • bmw #20
  Jo lesz ez, kis borosta meg kis izom aztan annyi....
 • koschwarz #19
  ne. legyen. ez. a. kis. pöcs. spartacus.
 • winnie #18
  joker nem egy nagy vasziszdasz karakter, a jobb színészek mind megoldották volna. heath ledger pedig simán a jobbak közé tartozott. WM annyira nem.
 • Blasta #17
  Heath Ledger-rol sem gondolta senki, hogy Nicholson utan hiteles Joker lehet...
 • sandor8206 #16
  DiCaprió is még mindig az, és Dicaprió se egy macsótól vette át a Viharsziget vagy Eredet szerepét amiben már bizonyított volna az eredeti szereplő, akit megkedveltél, tök más szitú
  ha már váltás, akkor legalább hasonlítson rá kicsit, legalább karakterileg
 • Zaraki Kenpachi #15
  Dicapro is anno az volt, azt mára felszedett egy kis izmot és kis körszakár. Máris emberibb a kinézete.

  Reméljük itt is hasonló lesz.
 • Al Ashrad #14
  Szerintem meg pont azért lenne jó, mert mindenki szerint nem jó. Még tovább nőne a nézettség is, a csatornának is megérné. :)