Szekeres Viktor

Ismét moziban a Vissza a jövőbe - itt az előzetes

25 évvel ezelőtt mutatták be az amerikai mozik a 19 millió dollárból készült Vissza a jövőbe című scifit, mely azóta kultstátuszba lépett, s idén mozis újrapremierrel és egy gyűjteményes DVD-vel is jelentkezik.

Idehaza valószínűleg nem lesz részünk abban, hogy ismét moziban láthassuk a Vissza a jövőbe című időutazós filmet Michael J. Fox-szal és Christopher Lloyddal, az amerikaiaknak viszont ismét összejött az élet, hiszen egy rövid ideig ugyan, de sokak nagy kedvence visszakerül a nagy vászonra. Az első Vissza a jövőbe-film 25 évvel ezelőtti premierjének apropójaként ugyanis októberben, pár amerikai nagyvárosban egyes mozik ismét műsorukra tűzik Robert Zemeckis klasszikusát.


Ráadásképp november 5-től 12-ig a kaliforniai Burbankben hatalmas Vissza a jövőbe-találkozó is lesz, melynek részletes programját itt lehet elolvasni. A programokra eljutó szerencsések találkozhatnak a készítőkkel, a filmek szereplőivel, és persze rengeteg filmes relikviát is megtekinthetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Tetsuo #31
  fel HDre? Viccelsz? Az eredeti celluloidnak nagyobb a felbontasa mint HD..
 • Tetsuo #30
  Ezt hogy erted?
 • bippo #29
  Aki nem látta még, azoknak új izgalmak :))
  Ha meg nagyon akarnád, most is le tudod szedni, HD-ben is.
 • Simkó77 #28
  Ez nagyon nagy volt az angol hang azokat mondja, hogy: új izglmak mag minde, de egy új jelenet se volt az egészben de a film ötlete régen is tetszett remélem, hogy az új is jó lesz!
  Legalább lehet majd Torrentről leszedni magint valami újat
 • endrev #27
  Sajnos még nincs gyógymód a Parkinson-kórra. Az idegvégződésekről leoldódik a zsír... Mire lesz gyógymód, MJF már bizonyára öregember lesz. :(

  Ebben a trailerben nem volt újraforgatott jelenet, csak digitálisan feljavították szerintem, úgy fél-HD-ra. Re.
 • csuszi #26
  nem a remeg a jó szó, izeg-mozog. jó lenne ha meggyógyulna, végül is fejlődik a tudomány komoly léptékben...
 • csuszi #25
  mert remeg mint az állat, nem tudja kontrollálni. ez van, sajnálom, csak csodálkozom hogy egy olyan nagyon megmondóember mint te, ezt nem vágod.
  m j fox :(
 • m minnifield #24
  jah, én meg meg se néztem ezt a videót, egyből a másikra gondoltam ami pár napja sok helyen megjelent :P
 • bippo #23
  Ó, valóban. Csak én ezt a trailert még nem láttam, azt hittem, a hírbe beágyazott videóra gondolsz, hogy újraforgatták. Pedig abban csak filmbeli jelenetek vannak, azért csodálkoztam.
 • m minnifield #22
  az egész trailer újra van forgatva
  akkor és most