Szekeres Viktor

Pusztítás a Transformers 3 forgatásán

Újabb városban forgatott a napokban a Transformers 3 stábja és ismét csak robbanások, valamint akciójelenetek nyomait hagyták maguk mögött Michael Bay-ék. Ráadásul sok spoileres fotó is készült.

Chicagóból Detroitba költözött át a Transformers harmadik részének forgatása, hogy utána nekivágjon világ körüli útjának. Akárcsak Chicago, Detroit sem úszta meg Michael Bay-ék jelenlétét, a filmesek elég komolyan feldúlták a várost, az ablakokban kukkolók nagy örömére és a munkába igyekvők bosszúságára. (Itt még több képet lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A hírek szerint a Detroitban forgatott jelenetek egy része nem a jelenben, hanem a múltban, a 60-as években fog játszódni. Az még mindig nem publikus, hogy mi lesz a harmadik Transformers-mozifilm alcíme, de arra szinte mérget vehetünk, hogy június 30-tól itthon is megnézhetjük a filmet a mozikban, köszönhetően a UIP Dunafilmnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • CaptainRumi #6
  nekem is az jutott róla először eszembe
 • lama king19 #5
  az első képen az nem egy fogat a SW-ból?
 • Bhalage #4
  decepticons mobilize!
 • kfkl #3
  Mi a bajotok mindig Viktorral?
 • Real Ebola #2
  Sose azt nézd mit mond, hanem hogy ki mondja! :)
 • CaptainRumi #1
  "de arra szinte mérget vehetünk, hogy június 30-tól itthon is megnézhetjük a filmet a mozikban, köszönhetően a UIP Dunafilmnek."

  hahahahahahahahahahahahahahahahaha. nagy hülye aki erre mérget vesz...még egy Transformers közönségfilm esetében is...hahahahahahaha