Ötvös Tibor

Jön a The Sims 4-5-6-7

A The Sims sorozatot lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt el kell ismerni, hogy olyan réteget is megszólított a program, melyeket más játékoknak addig nem sikerült.

Természetesen a milliós eladások miatt a fejlesztő Maxis és a kiadó EA is folytatta - de előtte még rengeteg kiegészítőt jelentetett meg az első részhez. Majd jött a The Sims 2 és megint sok plusz lemez, nemrég pedig a harmadik rész is megjelent, melyhez azonban még elég kevés kiegészítő látott napvilágot.Épp ezért okozott nagy meglepetést, hogy a korábbi bejelentés szerint egy középkori mellékágat is kap a sorozat, mely siker esetén egy önálló franchise-zá nőheti ki magát. Ma pedig kiderült, hogy az EA az eredeti szériát is folytatja, hiszen július elején bejegyeztették a TheSims4.com webcímet és pár nappal ezelőtt a TheSims5.com, TheSims6.com és a TheSims7.com is hasonló sorsa jutott.

Szóval még messze a történet vége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • MrPrise #9
  A középkori Sims már van. A The Guild. Igaz, ez utóbbi minden téren komolyabb játék mint a Sims. Magyarul A Céh néven jelent meg és elég olcsón be lehet már szerezni.
 • gromgotth #8
  phujjjj
 • Julius Caesar #7
  Pont az, hogy a kettő volt nagy ugrás az egyhez képest. a sims3 bennem egy szimpla DLC/kiegészítő érzetet keltett.

  De emlékszem mikor kijött a kettő, akkor nézegettük hogy mennyi minden új meg jobb meg okosabb. Három már rókabőr.
 • Narxis #6
  Kösz, hogy szóltál. :D
 • ffxi #5
  Érdekes lenne, ha nem lenne ezekhez a rókabőröknek folytatása :)
 • krajcsovszkig #4
  Gyorsan le kéne védetni a TheSims8.com-ot :P
 • narumon #3
  Bőven lenne mit javítani a hármon és hozzáadni.
 • Anotino #2
  Nem sok ertelme van annak, amit mondtal. A sikeres harmadik reszen lehetetlen javitani/hozzadni, tehat folosleges folytatast kesziteni? Kicsit tobb fantaziat es uzleti erzeket :)
 • Loverman #1
  nem hiszem hogy a többi is olyan sikeres lesz... a kettő csak az első rész volt grafikailag feltúrbózva. a háromban már igazi újítások voltak, és nem tudom hogy a többi mit adhatna hozzá. szóval akik nagyon simsezni akarnak (azaz lányok), azok csak maradjanak a 3-nál, ennyi. persze ha az EA beszüntetni a gyártását és nagyon nyomja a 4-et akkor az új játékosoknak nem marad más mint azt megvenni

  UI: ja bocs tudom... töltsék le a 3-at.