Szekeres Viktor

Elvetemült halálcsapdák a Fűrész 7 előzetesében

Miközben a magyar mozikban is látni a Paranormal Activity második részének előzetesét, a Fűrész 7-hez csak most érkezett meg az első trailer, mely alig egy percben mutat be pár elvetemült ötletet.

Elkezdődött a Comic Con San Diegóban, vagyis hirtelen rengeteg előzetes és filmes hír zúdult a rajongókra. Többek között végre a Fűrész hetedik részének első képsorai is melynek feliratai szerint a legjobb a végére marad. Bár az valószínűleg nem sokak fejében fordult meg, hogy a nagy siker első 5 rész és a bukás hatodik epizód után egy sikeres 3D-s folytatás hatására ne készülne el a Fűrész 8.


Nálunk október 21-én kerül mozikba a Fűrész 3D, melynek Amerikában az ötödik rész szintjén kéne teljesítenie anyagilag a folytatáshoz. Az első Fűrész 2004-ben 55 millió dollár bevételt hozott, a második rész már 87-et, de a 80 milliós Fűrész 3-ra sem lehetett panasz. Bár a 4. és 5. rész "csak" 63 és 57 millió dollár bevételt hozott, 30 milliós első hétvégéjük remekül jelezte az igényt a sorozatra - azonban az összesen 27 millióra képes hatodik rész a nézők kiábrándultságára utalt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #11
    No ezaz...Annyi csavar van benne még ha elsőre végignézed mindet akkor is bele lehet bonyolodni. Összevissza van erőltetve. Most meg már 3d is,mert ez a divat ez hozza a pénzt.
    De a film maga már tényleg átment az értelmetlen brutalitásba,le kellett volna zárni szépen a 3. részben és lett volna egy frankó trilógia (az első 3-at még szerettem is,volt értelme).
    Ha így folytatják tényleg még azon se leszek meglepődve ha 13 év múlva a Fűrész 20. plakátját látom a neten....
    Mi jöhet még? Ebből még azt is ki fogják hozni hogy JS születendő gyermeke nem halt meg...Pontosabban leklónozzák majd szépen az anyuból kiszedett maradványokból és biztos felnevelik úgy hogy apja tanítását megkapja,így ha ez lenne a 20. részben reális hogy még vagy 30-40 részt is megér ez a sorozat.....:D
    Szánalmas kategória mostmár. Kár érte.
  • gothmog #10
    Így valahogy, a sokadik duplacsavar után a további bonyolítás már kontraproduktív. Ezen a szinten szerintem a legelvetemültebb fanokon kívül már senki nincs képben a filmbeli viszonyokról, vagy hogy egyáltalán az adott esemény miért vagy mikor történik. Úgyértem filmenként van a történetben legalább nyolc csavar vagy beugratás, és a hatodik rész végén még mindig az van hogy senki nem az, akinek látszik. Már amennyire követni tudtam, mert inkább fárasztott mint szórakoztatott.
  • Skynet #9
    Részben egyetértek,rengetegen csak azt nézik hogy hüdesok az erőszak a filmben.
    Imádtam ezt a sorozatot. Viszont baromira vontatott lett,hány részig akarják még folytatni. A 3. résznél le kellett volna zárni az egészet okosan, ez az egyre többgyilkos van sztori kezd unalmas lenni...
    Most mijön? Kifingatják a detektívet,vagy a detektív fingatja ki JS exnejét? És utána mi jön? Az exnejének volt szeretője és azis JS elképzelését fogja követni? Vagy bárki más új szereplő aki eddig sehol nem volt előjön mint fő gyilkos helyettes? Unalmas már az egész.
  • z99999 #8
    ez milyen vicces volt háháháh
  • kissssss #7
    így igaz
  • AZTA #6
    Akkor te inkább nézzed a szomszédokat, visszautal az elozo részekre és még gondolkozhatsz is rajta..
  • Mat666 #5
    Rátapintottál a lényegre.
    SAW forever.
  • Lollerka #4
    valojaban ha nem lattad az osszeset lehet meg sem ertened szerintem, a legtobb embernek ez csak valami ostoba gyilkolasos film, de ha az egeszet nezed, es elgondolkozol rajta, sokkal melyebb jelentese is van a filmnek, es eleg gyakran vannak visszautalasok az elozo reszekre
  • Picizöldfül #3
    Ennél bulvárosabb címet nehezen tudtatok volna összehozni mi?? De amúgy gratulálok,mert rákattintottam,csak az "elvetemült csapdákat" hiányolom...
  • Johnny Maize #2
    Van