Szekeres Viktor

Az első képek a Halálos iramban 5-ből

Bár a Halálos iramban sorozat ötödik epizódja csak 2011. június 10-én kerül bemutatásra Amerikában, máris vethetünk egy pillantást a szereplőkre, köszönhetően egy lelkes Twitterezőnek.

És még mondja valaki, hogy a Twitter nem jó semmire! A Twitter-megszállott, Tyrese Gibson úgy döntött, hogy kedvébe jár több mint egymillió követőjének és feltett a netre pár maszek képet a Halálos iramban 5. részének, valamint a Transformers 3. epizódjának forgatásáról. A Puerto Ricói díszletek között készített, Fast Five címen futó autós folytatásfilm fényképén Vin Dieselt és Paul Walkert is láthatjuk. (A többi kép itt tekinthető meg.)


Tavaly a Universal a halódó sorozatnak Vin Diesel és a régi szereplők visszahozásával akart egy új, talán utolsó löketet adni. Azonban a negyedik film, a Halálos iram annyira sikeres lett (155 millió dollár Amerikában, 198 Amerikán kívül), hogy azonnal a sorozat legtöbb bevételt hozó tagjává avanzsált, s így nem volt csoda, hogy a stúdió azonnal nekilátott egy ötödik epizód elkészítésének. A bemutatóra azonban jövő nyárig, pontosan június 10-ig várnunk kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bippo #14
  Ezeknek van története is ? :))
 • KillerBlue #13
  Honnan a fenéből veszed, hogy Han és Dom Tokyo-ban ismerkedtek meg? Milyen visszaemlékezésben? A 4. egy egész komplett rész vagyis az eleje nem visszaemlékezés. Nem esett le, hogy a "Halálos Iram" a "Tokyo-i Hajsza" előtt játszódik? És szerintem az ő a képen. A meg, hogy nincs ott a imdb-n az nem jelent semmit, sőt ha nem vetted volna észre Tyrese Gibson és Ludachris sincs feltüntetve.
 • Wolfman017 #12
  Valami más japán csóka, mind egyformák :)
 • Wolfman017 #11
  Az nem ő. Semmiféleképpen nem lehet ő, mivel Dom Tokióban ismerte meg őt, miután Brian elengedte őt az első részben. Brian elmenekült Miamiba, ott spanolt össze ugya a Tyrese Gibsonnal meg Ludacrissal. A harmadik részben meg hal Han, a negyedik részben pedig Brian ismét rendőr és összefut Dom-mal, elmeséli mi történt vele, visszaemlékezsében pedig Han is ott volt. Tehát Brian meg Han egyáltalán nem ismerte egymást. Ja, és az imdb-n sincs fent hogy a Hant játszó színész szerepelne a filmben.
 • KillerBlue #10
  Akkor Sung Kang (alias: Han) mi francért van ott a képen?
 • Wolfman017 #9
  Nem.
 • Pesta76 #8
  Szerintem a 4 sem volt jó de hogy még 5 is lesz ez már tényleg vicc.
 • KillerBlue #7
  Tehát a történet még mindig a Tokyo Drift előtt játszódik.
 • IMYke2.0.0.0 #6
  A fórum-idiotizmus nem ismer nemzeti- és földrajzi határokat:

 • IMYke2.0.0.0 #5
  Ehh, a fórum-idiotizmus nem ismer nemzeti és földrajzi határokat: